Meiltä löydät laajan ja monipuolisen valikoiman erilaisia grillejä, jotka tekevät kesästäsi entistäkin nautinnollisemman. Olipa kyseessä sitten rento illanvietto ystävien kesken tai suurempi perhejuhla, meiltä löydät juuri sinulle sopivan grillin. Valikoimassamme on monenlaisia grillejä, joiden avulla voit kokeilla eri grillausmenetelmiä ja luoda herkullisia makuelämyksiä. Nuotiogrillit tarjoavat aidon nuotion tunnelman ja makuelämyksen, joka vie ajatukset retkille ja mökkilomille. Ne sopivat erinomaisesti myös ulkoilmassa vietettäviin juhliin. Pöytägrillit puolestaan ovat käytännölliset ja helppokäyttöiset, sillä ne on varustettu omalla pöydällä, joka helpottaa ruoanlaittoa ja tarjoilua. Hiiligrillit ovat perinteisen grillauskokemuksen ystävien suosikkeja. Ne antavat ruoalle herkullisen hiilloksen maun ja takaavat tasaisen lämmön, joka tekee grillaamisesta helppoa ja vaivatonta. Hiiligrilli on helppokäyttöinen, joten sen käyttö onnistuu niin aloittelijoilta kuin kokeneemmiltakin grillimestareilta. Loimugrillit ovat erityisesti kala- ja äyriäisruokien ystävien valinta, sillä ne antavat ruoalle ainutlaatuisen savuisen aromin. Loimugrillillä valmistat herkullisia loimukaloja tai muita herkkuja, jotka hurmaavat vieraiden maut ja tuovat kesäjuhliin aivan uudenlaista tunnelmaa.

Näytetään tulokset 1–12 / 14

Näytetään tulokset 1–12 / 14

Löydä täydellinen pihagrilli ulkona kokkailuun

Tervetuloa pihagrillien maailmaan. Pihagrillit tarjoavat mahdollisuuden paitsi herkullisten aterioiden valmistamiseen, myös yhdessäoloon ja yhteydenpitoon ystävien ja perheen kanssa. Kuvittele, kuinka koko perhe kokoontuu pihalle lämpimänä kesäiltana ja jokainen saapuu paikalle tuoden oman erityisen lisäkkeensä. Grillin ritilöillä makkarat sihisevät ja tuoksuvat vihannekset saavat upean paahdetun pinnan. Lapset leikkivät nurmikolla, kun aikuiset vaihtavat kuulumisia ja nauttivat raikkaista juomista. Jokainen grilli-ilta on omalaatuinen seikkailu, jossa pääset kokeilemaan uusia reseptejä, kokeilemaan eri grillaustekniikoita ja luomaan unohtumattomia muistoja rakkaiden kanssa.

Kotka grilli – Tee ulkogrillaamisesta unohtumaton elämys

Kotka grillit on suunniteltu ja valmistettu ylpeästi Suomessa. Tarjoamme neljä erilaista mallia, jotka sopivat jokaiseen tilanteeseen ja tarpeeseen.

Kotka-Grilli 1 on minimalistinen ja toimiva ratkaisu julkisiin tiloihin, sillä sen yksinkertainen muotoilu ei sisällä ylimääräisiä osia. Se on loistava valinta esimerkiksi puistoihin ja retkikohteisiin.

Kotka-Grilli 2 on monipuolinen ja laadukas valinta niille, jotka nauttivat ulkoruokailusta. Voit sijoittaa tämän erinomaisen pihagrillin helposti pihalle tai terassille. Huomioithan, että terassilaudoitukselle tai puulattialle asennettaessa paloturvallisuus vaatii lisäksi erikseen hankittavan suojapellin.

Kotka-Grilli 3 on tyylikäs ja huippuluokan huuvallinen ulkogrilli, joka toimii sekä puu- että hiilipolttoaineella. Tämä malli tarjoaa erinomaisen grillauskokemuksen ja takaa herkulliset tulokset kerta toisensa jälkeen.

Kotka-Loimugrilli tarjoaa kompaktin ja käytännöllisen ratkaisun ulkona tapahtuvaan ruoanlaittoon. Tämä pienikokoinen nuotiopaikka on helppo sijoittaa mihin tahansa ympäristöön, tarjoten samalla tehokkaan tuulensuojan korkeiden reunojensa ansiosta

Koe uudenlainen grillauskokemus Apetit-Pöytägrillin avulla

Apetit grillit edustavat korkealaatuista ulkogrillausta, joka yhdistää kestävyyden, helppohoitoisuuden ja tyylikkään muotoilun. Nämä erinomaiset pöytägrillit on valmistettu huippulaadukkaista materiaaleista, jotka varmistavat grillin pitkäikäisyyden ja vaivattoman kunnossapidon.

Yksi Apetit-Pöytägrillien erottuvista piirteistä on vankka graniittinen pöytätaso, joka kestää kuumuutta ja kovaa käyttöä. Lisäksi kaikki Apetit-Pöytägrillit on varustettu huuvalla, joka tehostaa grillaamista ja auttaa hallitsemaan savun muodostumista ja lämpötilaa.

Pöytägrilli – Helppo ja tyylikäs tapa nauttia grilliruoasta

Pöytägrillit ovat täydellinen ratkaisu niille, jotka haluavat nauttia grillaamisen iloista kompaktissa ja helposti käytettävässä muodossa. Pöytägrillejä löytyy useita eri malleja ja tyylejä. Malleissa on suljettava korjausilmaventtiili ja tuhkalaatikko, jolla säädellään palamisen tehoa rajoittamalla korvausilman määrää tulipesässä.

Puugrilli – Perinteisen grillaamisen viehätystä ja makua

Puugrilli tarjoaa ainutlaatuisen ja perinteisen grillauskokemuksen, joka yhdistää luonnonläheisen tunnelman, savuisen aromin ja yhteisöllisyyden. Puugrillit ovat ihanteellisia niille, jotka nauttivat autenttisesta grillaamisesta ja haluavat hyödyntää luonnollista polttoainetta grillauksessa.

Ulkogrilli on ehdoton hankinta jokaiseen kotiin

Ulkogrilli on yhteisöllisen kokoontumisen keskipiste, joka kutsuu nauttimaan ulkona tapahtuvasta ruoanlaitosta ja herkullisista grilliaterioista. Ulkogrillit tarjoavat monipuolisia mahdollisuuksia niin rentoihin perhepäiviin kuin juhliin ystävien kanssa, yhdistäen ruoanlaiton ja sosiaalisen kanssakäymisen luonnon helmassa.

Pieni grilli on kompakti ja kätevä ratkaisu

Pieni grilli, kuten JT-Kamado BONO Media on kätevä ja erinomainen valinta niille, jotka haluavat nauttia laadukkaasta grillauksesta ilman suurta tilantarvetta. Nämä tehokkaat ja kompaktit grillit sopivat täydellisesti niin kotiin kuin mökillekin, tarjoten joustavuutta ja helppoutta grillaukseen.

Laadukas ja tyylikäs kulma grilli kesäkeittiöiden ystäville

Kesäkeittiön työtaso grillillä, kuten JT-ulkokeittiö, tarjoaa upean ja monipuolisen ratkaisun ulkona tapahtuvaan ruoanlaittoon. Modulaarisen rakenteensa ansiosta voit yhdistää erilaisia osia joko suorassa linjassa tai kulma-asennuksena, luoden juuri sinulle täydellisen kesäkeittiön kokoonpanon. Graniittitaso kestää hyvin kuumuutta, kosteutta ja naarmuja, joten se pysyy kauniina ja toimivana vuodesta toiseen.

Kulma grilli ratkaisu mahdollistaa entistä monipuolisemmat ja ergonomiset työskentelyolosuhteet ulkokokkailuun. Kulma-asennus säästää tilaa ja tekee kesäkeittiöstä kompaktimman, mikä on erityisen kätevää pienemmillä terasseilla ja pihoilla.

Nyt kun olet tutustunut erilaisiin pihagrilleihin ja niiden monipuolisiin ominaisuuksiin, on aika ottaa seuraava askel kohti täydellistä grillauskokemusta. Kutsunkin sinut tutustumaan verkkokauppamme laajaan ja laadukkaaseen grillivalikoimaan, joka tarjoaa juuri oikean ratkaisun jokaiseen tarpeeseen ja makuun.

Kamado grilli – Täydellinen valinta monipuoliseen grillaukseen

Kamado grilli on saavuttanut suurta suosiota sen monipuolisuuden ja erinomaisen ruoanlaitto kokemuksen ansiosta. Suosittu Kamado grilli tarjoaa loistavan ratkaisun niin kotipihalle kuin kesämökille. Seuraavaksi tutustumme tarkemmin tähän monikäyttöiseen grilliin ja sen ominaisuuksiin.

Miksi valita Kamado grilli?

Kamado grilli on suosituin hiiligrillien koko. Hiiligrillissä kypsennettäessä hiilet sytytetään ensin, jolloin ne hehkuvat ja tuottavat lämpöä. Tämän jälkeen grillattavat ruoat asetetaan ritilälle, joka on hiilien yläpuolella. Kamado hiiligrillin 20-tuumainen koko tekee siitä ihanteellisen sekä kotikäyttöön että mökki grillailuun. Vaikka grilli sopii mainiosti pienemmillekin terasseille, se tarjoaa silti riittävästi tilaa valmistaa herkullisia aterioita jopa kymmenelle hengelle kerralla.

Kamado hiiligrillin avulla voit valmistaa useita erilaisia ruokia. Grillin suoralla lämmöllä paistat herkulliset pihvit, hampurilaiset, kanansiivet ja monet muut ruoat ja lisukkeet. Epäsuoralla lämmöllä käyttämällä lämmönjakokiviä voit savustaa pitkään kypsennettäviä BBQ-ruokia, kuten porsaan ja naudan ribsejä. Kamadon nerokkaan monitoimiritilän ansiosta voit jopa paistaa suoralla lämmöllä ja savustaa epäsuoralla lämmöllä samanaikaisesti.

Kamado hiiligrillin lämpötilan säätäminen onnistuu helposti grillin ylä- ja alaventtiilien avulla. Luukkujen aukkojen koko vaikuttaa lämpötilaan. Mitä enemmän ne ovat auki, sitä kuumemmaksi grilli lämpenee. Pitkissä savustuksissa venttiilit ovat vain hieman auki, mikä mahdollistaa matalan ja tasaisen lämmön ylläpitämisen. Tämä energiatehokas ratkaisu kuluttaa vain vähän hiiliä, eikä niitä tarvitse lisätä kesken savustuksen. Kamado grilli sammutetaan yksinkertaisesti sulkemalla venttiilit ja grillin kansi.

Kamado grilli on erinomainen investointi kaikille, jotka arvostavat laadukasta ja monipuolista grillikokemusta. Kamadon kestävä rakenne ja helppokäyttöisyys takaavat, että grilli palvelee käyttäjäänsä pitkään.

Kamado-grilli vertailu – Löydä oma suosikkisi

Kun valitset itsellesi sopivaa grilliä, on hyvä ottaa huomioon Jalotakan eri mallien tarjoamat ominaisuudet ja erot. Kamado grilli vertailu auttaa sinua löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivan grillin, joka tarjoaa parhaan mahdollisen grillauskokemuksen.

  1. Koko ja kapasiteetti: Grillit tulevat monissa eri koossa ja muodoissa. Esimerkiksi suosittu Kamado grilli on 20-tuumainen malli, joka sopii jopa kymmenen hengen ruokailuun. Vertailussa kannattaa miettiä, kuinka suurta grilliä tarvitset ja minkä kokoiselle pihalle tai terassille grilli tulee sijoittumaan.
  2. Materiaali ja laatu: Kamado grillin valmistuksessa käytetään keraamista materiaalia, joka on erinomainen lämmön eristäjä ja säilyttäjä. Eri mallit saattavat kuitenkin käyttää erilaisia materiaaleja ja valmistustapoja, joten vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota myös näihin yksityiskohtiin.
  3. Monipuolisuus: Kaikki grillit eivät välttämättä tarjoa samaa määrää monipuolisuutta. Vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota esimerkiksi monitoimiritilöiden, lämmönjakokivien ja muiden lisävarusteiden saatavuuteen ja toimivuuteen.
  4. Hinta ja arvioinnit: Grillien hinnat vaihtelevat mallista riippuen. Vertaillessasi eri vaihtoehtoja, on hyvä ottaa huomioon sekä hinta että käyttäjien kokemukset ja arvioinnit eri malleista. Näin saat käsityksen grillin laadusta, kestävyydestä ja käyttömukavuudesta.
  5. Lisävarusteet ja ominaisuudet: Eri grillit saattavat tarjota erilaisia lisävarusteita ja ominaisuuksia, kuten pizzakiviä ja erilaisia ritilöitä. Vertailussa kannattaa ottaa huomioon, mitkä lisävarusteet ja ominaisuudet ovat sinulle tärkeitä ja millaisia grillaustapoja haluat kokeilla.

Kamado tarjous juuri sinulle 

Verkkokauppamme tarjoaa erinomaisen Kamado grillin houkuttelevaan hintaan, vain 850€. Tämä tarjous on loistava tilaisuus hankkia laadukas ja monipuolinen Kamado grilli, joka tarjoaa upeita grillauselämyksiä ja herkullisia aterioita niin kotona kuin mökilläkin. Älä missaa tätä mahdollisuutta hankkia grilli, joka tuo iloa ja makuelämyksiä kesäpäiviin vuosiksi eteenpäin. Tutustu verkkokauppaamme, tutustu eri vaihtoehtoihin ja löydä juuri sinulle sopiva grilli.