Jalotakalta monipuolinen valikoima erilaisia huvimajoja, jotka sopivat jokaiseen pihaan ja makuun. Olipa haaveenasi sitten romanttinen huvimaja, toimiva kesäkeittiö tai tunnelmallinen grillikatos, meiltä löydät juuri oikean ratkaisun. Huvimajoissamme yhdistyvät tyylikäs muotoilu ja korkea laatu. Ne on valmistettu kestävistä ja laadukkaista materiaaleista, jotka kestävät Suomen vaihtelevat sääolosuhteet. Jokainen huvimaja on suunniteltu huolella, jotta se tarjoaa sinulle ja läheisellesi täydellisen paikan viettää aikaa yhdessä. Sisustamisessa vain mielikuvitus on rajana! Osa huvimajoistamme soveltuu loistavasti esimerkiksi kesäkeittiöksi, jossa voit valmistaa herkullisia aterioita läheistesi kanssa. Kaikkiin huvimajoihimme on mahdollista laittaa grilli, joten voit nauttia grilliruoasta juuri niin usein kuin haluat. Lisäksi voit sisustaa huvimajasi mieleisilläsi kalusteilla, tekstiileillä ja valaistuksella, jotta se heijastaa omaa persoonallista tyyliäsi.

Näytetään kaikki 9 tulosta

Näytetään kaikki 9 tulosta

Unelmien huvimaja – luodaan yhdessä kaunis piharakennus

Kuvittele hetki kaunista kesäpäivää, jolloin aurinko paistaa ja linnut laulavat. Mikä olisikaan parempi tapa viettää aikaa tällaisena päivänä kuin kauniissa huvimajassa omassa pihassa? Huvimaja on ihastuttava piharakennus, joka tarjoaa tilan nauttia ulkoilmasta yhdessä perheen ja ystävien kanssa. Olipa tarkoituksesi nauttia herkullisista grilliherkuista, järjestää juhlat tai vain rentoutua kauniissa ympäristössä, huvimaja on täydellinen valinta. Tämä artikkeli tarjoaa inspiraatiota ja ideoita kauniiden huvimajojen rakentamiseen, oli budjettisi sitten pieni tai suuri. Tutustu artikkeliin ja löydä unelmiesi huvimaja, joka sopii juuri sinun tarpeisiin.

Huvimaja ovat erinomainen tapa luoda lisää tilaa pihaan, jossa voit nauttia kauniista ympäristöstä ja yhdessäolosta läheistesi kanssa. Huvimajat voivat olla tunnelmallisia ja romanttisia paikkoja rentoutumiseen tai juhlavia tiloja suurempienkin ryhmien kokoontumiseen. Se voi olla myös erinomainen lisäkeittiö, jos nautit grillaamisesta ja ruoanlaitosta. Huvimajoja on saatavilla perinteisistä malleista moderneihin ja minimalistisiin malleihin, joten sinulle löytyy varmasti juuri sopiva.

Huvimaja grillillä – Täydellinen tapa viettää aikaa ystävien kanssa

Huvimajat ovat ihastuttavia piharakennuksia, jotka tarjoavat upean lisän mihin tahansa pihaan. Verkkokaupastamme voit valita huvimajasi lisävarusteeksi grillin. Huvimaja grillillä on erityisen käytännöllinen vaihtoehto, sillä voit nauttia samalla ruoanlaitosta kun nautit kauniista ympäristöstä.

Huvimaja grillillä tuo monia etuja. Ensinnäkin, voit nauttia grillatuista herkuista samalla kun vietät aikaa läheistesi kanssa. Toiseksi huvimaja grillillä antaa sinulle mahdollisuuden ruoanlaittoon ja grillaukseen suojassa, joka takaa mukavat olosuhteet myös huonon sään sattuessa. Kolmanneksi huvimaja grillillä on tyylikäs ja käytännöllinen lisäys pihaasi.

Huvimaja grillillä on myös helppo huoltaa ja pitää puhtaana. Voit käyttää grilliä normaalisti ja pitää sen puhtaana säännöllisellä puhdistuksella. Huvimajan huolto on myös helppoa. Puhdista se säännöllisesti ja suojaa sen puupinnat esimerkiksi käsittelyaineella. 

Huvimajan asennus

Huvimajan rakentaminen voi tuntua haastavalta ja työläältä projektilta. Onneksi verkkokauppamme tarjoaa ratkaisun tähän ongelmaan. Valikoimastamme löydät valmiit huvimajat, jotka on helppo asentaa nopeasti ja vaivattomasti.

Huvimaja voidaan rakentaa harkkoperustan päälle, joka mahdollistaa sen sijoittamisen eri paikkoihin pihaa. Huvimaja toimitetaan valmiina elementtirakenteina, joten sen pystyttäminen on nopeaa ja helppoa. Useat huvimajat voidaan myös pystyttää rinteiseen paikkaan laadukkaan pohjarungon ansiosta.

Kaikki valmiit huvimajat on helppo asentaa selkeiden ohjeiden ja kattavan toimituspaketin ansiosta. Pystytys onnistuu helposti, vaikka ilman ammattirakentajan apua. Valmiin rakennuksen voi maalata mieleisillään väreillä pihapiiriin sopivaksi, joten voit valita juuri sellaisen huvimajan, joka sopii parhaiten tapeisiisi.

Huvimaja hinta – Vertailu eri hintaluokan huvimajojen välillä

Huvimajoja on saatavilla eri hintaluokissa, joten voit valita juuri sellaisen vaihtoehdon, joka sopii omaan budjettiisi. Huvimajan hinta riippuu useista eri tekijöistä, kuten materiaalista, koosta ja muotoilusta. Tarjoamme monipuolisen valikoiman erilaisia huvimajoja, jotka sopivat eri tarpeisiin ja budjetteihin. Halpa huvimaja voi olla erinomainen valinta, jos etsit piharakennusta, joka ei riko pankkia. Oli budjettisi mikä tahansa, meiltä löydät varmasti huvimajan omiin tarpeisiisi. Seuraavat tekijät vaikuttavat huvimajan hintaan:

  1. Huvimajan koko ja materiaali: Huvimajan koko ja materiaali vaikuttavat suuresti sen hintaan. Huvimajoista on saatavilla useita eri kokoja, joten kannattaa valita juuri omaan pihaan sopiva. Verkkokauppamme valikoimasta löydät laadukkaista rakennusaineista tehdyt huvimajat. 
  2. Lisävarusteet: Huvimajan hinta voi nousta merkittävästi, jos siihen haluaa lisätä erilaisia varusteita, kuten grillin. Vertaillessa hintoja kannattaa siis huomioida myös lisävarusteet.
  3. Toimituskulut: Huvimajan hintaan tulee yleensä lisätä myös toimituskulut. Toimituskulut voivat vaihdella riippuen siitä, missä päin maata asut ja kuinka suuri huvimaja on kyseessä.
  4. Laatu ja kestävyys: Huvimajan hinta voi olla korkea, mutta laatu ja kestävyys ovat sen mukaiset. Huvimaja on pitkäaikainen sijoitus, joten kannattaa varmistua siitä, että se on laadukas ja kestävä. 

Seuraavaksi tutustumme kahteen huvimajaan eri hintaluokasta.

Huvimaja Festivo 6-K

Huvimaja on kaunis ja käytännöllinen lisäys pihaan, mutta sen hinta voi tuntua liian korkealta monelle. Verkkokauppamme kuitenkin tarjoaa huvimajoja, jotka sopivat jokaiselle budjetille. Kun etsit huvimajaa edullisesti tämä perinteikäs huvimaja on erinomainen vaihtoehto.

Huvimaja on rakennettu korkealaatuisista rakennusaineista ja sen koko on kuusi neliömetriä. Se luo viihtyisät puitteet pihaan ja toimii ikään kuin ylimääräisenä huoneena. Se tarjoaa riittävän tilan ruokailuun ja seurusteluun ystävien ja perheen kanssa. Huvimajan ikkunoista voit ihailla kauniita näkymiä ympäröivään pihapiiriin. Huvimajan laadukas pohjarunko ja tiiviit rakenteet takaavat sen, että voit nauttia siitä myös hieman viileämmällä säällä. Huvimaja voidaan myös sijoittaa rinteeseen laadukkaan pohjarakenteensa ansiosta.

Huvimaja toimitetaan elementtirakenteina, joten sen pystyttäminen on helppoa ja nopeaa. Huvimajan voi asentaa selkeiden ohjeiden ja kattavan toimituspaketin avulla, joka sisältää kaikki tarvittavat osat. 

Huvimajan voi maalata mieleisillään väreillä pihapiiriin sopivaksi. Tämä huvimaja on erinomainen vaihtoehto niille, jotka haluavat lisätä viihtyisyyttä pihaan kohtuullisella budjetilla. Tutustu huvimajaan tarkemmin täältä.

Huvimaja Villa Albatros – Tilava ja monipuolinen huvimaja

Tämä huvimaja on erinomainen valinta niille, jotka haluavat tilavan ja monipuolisen huvimajan, joka sopii erilaisiin käyttötarkoituksiin. 

Ovaalin muotoinen huvimaja tarjoaa paljon tilaa kalustamiseen. Sinne mahtuu helposti kaapistoja, tulisija, ruokailuryhmä taikka vuodesohva, jolloin se voi toimia myös kesävieraiden majoitustilana. Iso sisätila antaa mahdollisuuden monipuolisen sisustuksen toteuttamiseen. Tiiviit ja laadukkaat rakenteet takaavat sen, että tarkenet siellä myös viilemmällä säällä. Huvimaja on mainio ratkaisu vaikkapa kesämökin keittiöksi tai oleskelutilaksi.

Huvimaja on rakennettu laadukkaista rakennusaineista ja sen koko on 12 neliömetriä. Laadukkaan pohjarungon ansiosta huvimaja voidaan sijoittaa myös rinteeseen. Harkkoperustus riittää ja huvimaja toimitetaan valmiina elementtirakenteina. Pystyttäminen on helppoa ja nopeaa, sillä huvimaja toimitetaan selkeiden ohjeiden kanssa. Rakennuksen voit maalata pihapiiriisi sopivaksi.

Kun olet etsimässä tilavaa ja monipuolista huvimajaa, joka sopii monenlaisiin käyttötarkoituksiin, Villa Albatross on oikea valinta.

Huvimajan sisustus – Luo tunnelmallinen oleskelutila

Huvimajan sisustus on tärkeä osa sen käyttöä ja tunnelmaa. Käymme seuraavaksi läpi joitakin vinkkejä huvimajan sisustukseen.

Kalusteet

Huvimajaan kannattaa valita kevyitä ja käytännöllisiä kalusteita, jotka on helppo siirtäää tarpeen mukaan. Huvimajaan voi myös sijoittaa mukavan sohvan tai nojatuolin, joka kutsuu rentoutumaan. Huomioi myös kalusteiden sijoittelu huvimajassa, jotta tila näyttää avarammalta ja käytännöllisemmältä.

Valaistus

Huvimajaan voi lisätä tunnelmaa oikeanlaisella valaistuksella. Esimerkiksi tunnelmalliset valosarjat tai kynttilät ovat erinomaisia valintoja. Lisäksi huvimajaan voi asentaa kattoon riippuvalaisimen tai käyttää erilaisia pöytä- ja lattiavalaisimia. Valaistuksen avulla voi luoda huvimajaan erilaisia tunnelmia ja tehdä siitä vieläkin viihtyisämmän.

Yksityiskohdat

Huvimajan sisustus yksityiskohdilla on erittäin tärkeä tehtävä, sillä ne antavat tilalle persoonallisuutta ja viihtyisyyttä. Esimerkiksi kukkaset, tyynyt ja verhot tuovat huvimajaan lisää väriä ja tunnelmaa. Huvimajaan voi myös sijoittaa erilasia sisustusesineitä, kuten koristeellisia lyhtyjä tai tauluja, jotka antavat tilalle omaa persoonallista ilmettä. 

Istutukset

Huvimajan ympärille istutetut kukat ja kasvit tuovat lisää viihtyisyyttä ja luovat kauniin ympäristön huvimajan ympärille. Istutukset voivat olla esimerkiksi ruukkukasveja, pensaita tai kukkapenkkejä. Ne antavat huvimajalle kauniin ja luonnonläheisen tunnelman.

Oli kyseessä sitten pieni tai suuri huvimaja, meiltä löytyy laaja valikoima erilaisia vaihtoehtoja. Tutustu valikoimaamme verkkokaupassamme ja löydä juuri sinun tarpeisiisi sopiva huvimaja. Kaikki piharakennuksemme ovat laadukkaita ja helppoja asentaa selkeiden ohjeiden avulla. Lisäksi huvimaja on loistava tapa luoda pihallesi uutta ilmettä ja viihtyisyyttä. Tilaa omasi jo tänään ja aloita oman pihasi muuttaminen unelmien oleskelupaikaksi!