Valikoimastamme löydät niin kompakteja saunoja pieniin pihoihin kuin myös tilavampia vaihtoehtoja suuremmille perheille tai ystäväporukoille. Jokainen pihasaunamme on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja huolella viimeistelty kauniilla yksityiskohdilla. Meiltä löydät eri kokoisia, muotoisia ja tyylisiä pihasaunoja, joiden ytimessä on lämminhenkinen ja tunnelmallinen puukiuas. Tarjoamme saunoja, jotka on suunniteltu erityisesti kestämään vuodesta toiseen Suomen vaihtelevissa sääolosuhteissa. Nauti perinteisistä löylyistä ja rentoudu omassa rauhassasi kotipihassasi. Pihasaunamme tarjoavat täydellisen keitaan kiireisen arjen keskellä ja niiden avulla voit kokea aidon suomalaisen saunakulttuurin parhaat puolet.

Näytetään kaikki 4 tulosta

Näytetään kaikki 4 tulosta

Pihasaunan rakentaminen – Mistä aloittaa?

Kuvittele hetki, että olet keskellä pohjoismaista metsää, jossa puhdas ilma täyttää keuhkosi ja luonnon rauha ympäröi sinua. Kuulet vain linnunlaulua ja oman sydämesi sykkeen. Edessäsi aukeaa näkymä, joka saa sydämesi sykkimään nopeammin. Kaunis puulämmitteinen pihasauna. Kutsuva savu nousee piipusta ja sauna odottaa sinua lämpimänä ja kutsuvana. Astut sisään ja tunnet kuinka kehosi rentoutuu ja mieli rauhoittuu. Pihasauna on enemmän kuin vain paikka saunomiseen. Se on henkilökohtainen keidas, jossa voit unohtaa arjen kiireen ja nauttia luonnon rauhasta ja omasta ajasta.

Pihasauna on perinteinen suomalainen rakennus, joka on yleensä sijoitettu omakotitalon tai mökin pihapiiriin. Saunarakennus on usein puurakenteinen. Ulkosauna on yleinen Suomessa, sillä saunominen on suomalaisille tärkeä osa elämäntapaa ja kulttuuria. Monet suomalaiset nauttivatkin ulkosaunasta ympäri vuoden, sillä se tarjoaa rentoutumisen ja hyvinvoinnin lisäksi mahdollisuuden viettää aikaa ystävien ja perheen kanssa. Pihasaunat ovat kauniita ja tunnelmallisia rakennuksia, jotka sopivat hienosti osaksi suomalaista luontoa ja pihapiiriä. Niitä onkin mahdollista rakentaa eri kokoisia ja erilaisia.

Pihasaunan rakentaminen budjetilla

Ensimmäinen askel pihasaunan rakentamisessa on valita oikea sauna budjetillesi. Kun valitset pihasaunaa on tärkeää määrittää tarpeesi ja budjettisi ennen ostopäätöstä. Voit aloittaa miettimällä, kuinka paljon tilaa sinulla on käytettävissä, kuinka monta henkilöä saunassa tulee olemaan ja kuinka paljon rahaa sinulla on käytettävissä. 

Verkkokaupassamme on tarjolla erilaisia pihasaunoja. Meiltä löydät sekä valmiin pihasaunan että itse kasattavat vaihtoehdot, joten voit valita juuri sinulle sopivan ratkaisun. Valmissauna on kalliimpi vaihtoehto, mutta toisaalta se on nopeampi ja helpompi ratkaisu, koska sauna voidaan toimittaa valmiiksi kasattuna ja löylyvalmiina toimituksena. Itsekasattavat saunat vaatii hieman enemmän töitä, mutta niiden hinta on edullisempi. Itsekasattava sauna on hyvä vaihtoehto niille, jotka haluavat säästää rahaa, mutta eivät pelkää lisätyötä.

Kiuas ja hormi ovat kaksi tärkeää varustetta, jotka tulee hankkia pihasaunaa ostaessa. Verkkokaupastamme löydät saunallesi valmiin kiuas/hormipaketin, joka sisältää perinteisen puukiukaan piippuvesisäiliöllä, JT-teräshormin ja JT-suojaseinät. 

Oletko valmis löytämään täydellisen pihasaunan? Seuraavaksi tutustumme verkkokauppamme tyylikkäisiin ja laadukkaisiin vaihtoehtoihin!

Valmis pihasauna Rankki

Unelmien pihasaunan hankinta on nyt helpompaa kuin koskaan. Tämä pihasauna voidaan toimittaa valmiiksi kasattuna. Pihasauna Rankki on perinteikäs puurakenteinen rakennus, joka on suunniteltu rentoutumiseen ja saunomiseen ympäri vuoden. Saunan pinta-ala on 8,7 neliömetriä. Se koostuu erillisestä löylyhuoneesta ja pukuhuoneesta. Pukuhuoneesta löytyy mukavat penkit jäähyttelyä varten ja tunnelmallinen ikkuna, josta voit ihailla ympäröivää luontoa. 

Pihasaunan rakentaminen voi olla haastavaa ja vaatii usein paljon aikaa ja vaivaa. Valmis pihasaunan hankkiminen on helppo tapa päästä nauttimaan löylyistä heti omalla kotipihallasi. Verkkokauppamme valikoimasta löydät laadukkaan valmis pihasaunan, joka on valmistettu korkealaatuisista rakennusaineista ja suunniteltu kestämään pitkään.

Valmis pihasaunamme on valmistettu vahvasta painekyllästetystä kehikosta, joka mahdollistaa saunan rakentamisen myös harkkoperustuksen päälle. Tämä säästää aikaa ja kustannuksia, kun et tarvitse vaativaa perustusta saunan asentamiseen.

Valmis pihasauna on suunniteltu kestämään pitkään ja tarjoamaan parhaan mahdollisen saunaelämyksen. Laadukkaat materiaalit ja huolellinen suunnittelu takaavat sen, että on sauna on turvallinen ja kestävä. Sen lisäksi valmispihasaunan helppo ja nopea asennus säästää paljon aikaa ja vaivaa. Verkkokaupastamme löydät pihasaunoja eri tarpeisiin ja budjetteihin. Valmispihasauna on erinomainen vaihtoehto, kun haluat päästä saunan lämpöön heti. 

Pihasauna Kuutsalo – helppo asennus ja laadukkaat materiaalit

Jos olet suunnitellut pihasaunan rakentamista, mutta haluaisit välttää hankalan ja kalliin rakennusprojektin, itse koottava pihasauna on hyvä vaihtoehto. Verkkokauppamme tarjoaa korkealaatuisia pihasaunoja, joita on helppo asentaa selkeiden ohjeiden ja kattavan toimituspaketin ansiosta.

Pihasaunamme on valmistettu korkealaatuisista rakennusaineista, jotka takaavat kestävyyden ja pitkäikäisyyden. Pihasauna ei vaadi vaativia perustuksia, sillä sen pohjarunkona on vahva painekyllästetty kehikko, joka mahdollistaa saunan rakentamisen harkkoperustan päälle.

Isossa pihasaunassa on pukuhuone, jossa on mukavat penkit ja pöytä. Ulkosaunapakettiin sisältyy painekyllästetty pohjarakenne, valmiiksi pontatut seinähirret, eristetty katto, kaikki saunan ovet ja ikkunat valmiiksi helotettuina. Toimitus sisältää lisäksi kaikki asennukseen tarvittavat ruuvit naulat ja mutterit, jotta asennus sujuu vaivattomasti. Itse koottavan pihasaunan asentaminen on helppoa selkeiden ohjeiden ansiosta. Paketin mukana tulevat asennusohjeet auttavat sinua tekemään asennuksen helposti ja nopeasti. Lisäksi voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, jos tarvitset apua tai neuvoja.

Valitsemalla Pihasauna Kuutsalon saat laadukkaan ja kestävän rakennelman, joka on helppo asentaa ja sopii täydellisesti pihaasi. Säästät aikaa ja rahaa, kun voit välttää hankalan ja kalliin rakennusprojektin.

Pihasauna Luotsi

Onko haaveissasi ollut pihasauna omakotitalon pihaan? Tämä tyylikäs ulkosauna lisää pihasi viihtyisyyttä ja tarjoaa paikan rentoutumiselle ja virkistäytymiselle. Saunan rakentaminen on helppoa, sillä se on itse koottava. Pihasaunassa on kätevä terassi, jossa voit käydä viilentymässä kesken saunahetken. Tämä on erityisen mukavaa syksyllä, kun pihalla on viileää. Sauna on mitotettu 3-4 henkilölle, joten se sopii hyvin myös pienemmillekkin pihoille. 

Sauna on valmistettu korkealaatuisista rakennusmateriaaleista ja sen asentamisessa auttavat selkeät ohjeet, joten saunan kokoaminen onnistuu varmasti myös kokemattomaltakin rakentajalta. Saunan pinta-ala on 7,3 neliömetriä, joten se tarjoaa riittävästi tilaa saunomiseen ja rentoutumiseen. Tämä pihasauna on erinomainen ratkaisu esimerkiksi omakotitalon pihalle myös kaupungissa.

Eikä tässä vielä kaikki! Pihasaunamme ei vaadi monimutkaisia perustuksia, sillä sen pohjarunkona on vahva painekyllästetty kehikko. Voit rakentaa saunan harkkoperustan päälle ja toimitukseen kuuluu kaikki tarvittavat ruuvit, naulat ja mutterit. Voit myös maalata puurakenteisen saunan haluamillasi väreillä, jotta se sopii täydellisesti pihapiirisi ilmeeseen.

Pihasaunan terveyshyödyt

Saunominen auttaa rentoutumaan ja vähentämään stressiä. Saunaan astuminen nostaa kehon lämpötilaa ja aiheuttaa hikoilua, mikä auttaa vapauttamaan endorfiineja ja muita hormoneja, jotka edistävät rentoutumista ja stessin vähenemistä. Saunominen edistää verenkiertoa, sillä korkea lämpötila saa verisuonet laajenemaan. Tämä auttaa verenkiertoa kulkeutumaan paremmin kehon läpi ja auttaa myös poistamaan kuona-aineita. Saunominen voi myös auttaa lihas- ja nivelkipuja, sillä korkea lämpötila auttaa rentouttamaan lihaksia ja edistämään verenkiertoa.

Pihasaunan ympärivuotinen käyttö

Pihasaunan ympärivuotinen käyttö on perinteinen tapa nauttia suomalaisesta saunakulttuurista. Monet suomalaiset ovat tottuneet käymään saunassa talvella pakkasessa ja kesällä helteessä. Pihasaunan ympärivuotinen käyttö tarjoaa monia terveyshyötyjä ja lisää saunan käytön nautinnollisuutta.

Talvella pihasauna tarjoaa rentouttavan saunaelämyksen, mutta myös hyvän vastapainon kylmälle ja pimeälle talvelle. Saunan lämpö tuntuu ihanalta viiman ja pakkasen jälkeen. Näin keho rentoutuu ja mieli rauhoittuu. Kuumassa kesäsäässä saunaan astuminen tuntuu virkistävältä ja auttaa hikoilun kautta poistamaan kuona-aineita kehostasi. Saunan jälkeen viilentyminen esimerkiksi uimalla tai suihkulla on miellyttävää ja auttaa palauttamaan kehon normaaliin lämpötilaan.

Pihasaunan käyttömahdollisuudet

Pihasauna on monipuolinen paikka rentoutumiselle ja hyvän olon tunteelle, mutta se on myös erinomainen tila erilaisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin. Saunominen yhdessä muiden kanssa luo yhteenkuuluvuuden tunnetta ja ulkosauna tarjoaa intiimin ja mukavan tilan erilaisille tapahtumille. Esimerkiksi kaveriporukan illanviettoon. Saunan jälkeen voi jatkaa iltaa yhdessä ruokailun tai juomien parissa.

Oletko valmis aloittamaan oman pihasaunan rakentamisen ja nauttimaan sen tarjoamista terveyshyödyistä? Oma pihasauna tarjoaa sinulle mahdollisuuden rentoutua ja virkistäytyä omassa rauhassa. Tutustu verkkokauppamme valikoimaan tarkemmin ja löydä budjettiisi.