Hyödynnä OP Rahoitusta verkkokaupassamme

Tarjoamme joustavia rahoitusvaihtoehtoja verkkokaupassamme sekä liikkeissä, jotta sinunkin maksaminen olisi mahdollisimman joustavaa ja vaivatonta. Voit valita itsellesi sopivimman maksuvaihtoehdon ja nauttia uudesta huvimajasta, kesähuoneesta tai vaikkapa saunasta ilman turhan raskasta taloudellista taakkaa.

Hae OP-rahoitusta

Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 10 000 euron luotolle on 7,58 %, kun luoton korko on OP-prime + 6,95%, (7,20 % 1/2019), perustamismaksu 0 euroa ja laskutuspalkkio 7 euroa/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 12 432,20 euroa. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 170 euron minimilyhennyksin (1,70 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 74 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

OP:n rahoitus

Voit hakea luottoa klo 06-23 välisenä aikana.

Hae kertaluottoa tästä

Aiheuttaako rahoituksen hakeminen harmaita hiuksia, ota yhteyttä asiaskapalveluun

Jos sinulla on kysyttävää rahoituksesta tai tarvitset lisätietoja, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Asiakaspalvelutiimimme on valmiina auttamaan sinua kaikissa rahoitukseen liittyvissä kysymyksissä.
Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info@jalotakka.fi, puhelimitse nro. 010 2394 770 tai täyttämällä yhteydenottolomake. Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian.