Laadukkuus ja moderni muotoilu ovat kesähuoneiden keskeisiä piirteitä. Meille on tärkeää tarjota asiakkaillemme vain parasta ja siksi valikoimassamme on vain huippuluokan kesähuoneita. Ne on valmistettu korkealaatuisista ja kestävistä materiaaleista, joiden ansiosta voit luottaa niiden pitkäikäisyyteen ja kestävyyteen. Kesähuoneemme tarjoaa lukuisia käyttömahdollisuuksia, joiden avulla voit tehdä siitä juuri sinun tarpeisiisi sopivan tilan. Vierasmajana, kesäkeittiönä tai oleskelutilana toimiva kesähuone mahdollistaa nautinnollisen vapaa-ajan vieton ulkona. Kesähuoneen monipuolisuus antaa sinulle vapauden luoda juuri sellaisen ympäristön kuin haluat ja nauttia ulkoilmasta entistä enemmän. Useat kesähuoneistamme on mahdollista varustaa takalla. Takan asentaminen lisää entisestään kesähuoneen käyttömukavuutta ja mahdollistaa nautinnolliset hetket tunnelmallisen tulen äärellä myös viileämpinä iltoina. Näin voit jatkaa kesähuoneen käyttöä pitkälle syksyyn tai aloittaa sen jo varhain keväällä.

Näytetään kaikki 6 tulosta

Näytetään kaikki 6 tulosta

Kesähuoneet – Nauti kesästä parhaimmillaan

Kesähuoneet tarjoavat sinulle mahdollisuuden luoda oman pienen kesäparatiisin pihallesi. Siellä voit rentoutua, lukea kirjaa tai viettää aikaa ystävien ja perheen kanssa. Valikoimamme kesähuoneet ovat laadukkaita ja kokoamista vaille valmiita. Ne eivät tarjoa sinulle vain kesäistä lepo- ja harrastustilaa, vaan ne myös parantavat kotisi ulkonäköä ja lisäävät kiinteistösi arvoa. Selkeiden asennusohjeiden avulla voit koota kesähuoneen itse vaivattomasti, joka säästää aikaa ja rahaa.

Moderni kesähuone, joka tarjoaa enemmän

Moderni kesähuone on täydellinen yhdistelmä designia, toimivuutta ja mukavuutta. Jalotakan modernit kesähuoneet ovat tyylikkäästi suunniteltuja ja ne sopivat hyvin sekä klassiseen, että nykyaikaiseen ympäristöön. Tutustu esimerkiksi Villa Combiin, se on moderni ja tyylikäs kesähuone, joka tarjoaa sinulle monipuoliset puitteet nauttia kesästä. Siellä voit laittaa ruokaa kesäkeittiössä, rentoutua kesähuoneessa tai hoitaa kasvejasi kasvihuoneessa. Tämä monitoiminen yhdistelmä on suunniteltu vastaamaan kaikkiin tarpeisiin.

Lasitettu kesähuone – Omasta rauhasta nauttimista luonnon keskellä

Lasitettu kesähuone on täydellinen ratkaisu sinulle, kun haluat nauttia luonnon valosta ja maisemista, mutta myös suojautua huonolta säältä ja tuulelta. Lasitetut kesähuoneet tarjoavat sinulle ikkunan ulkomaailmaan, samalla kun ne antavat sinulle oman, rauhallisen tilan. Voit siis nauttia aamukahvisi auringonnousun aikaan, lukea suosikkikirjaasi kesäpäivänä tai katsella tähtiä yötaivaalla.

Kesähuone pihalle – Oma paratiisi kotipihallasi

Kesähuone pihalle tuo mukanaan aivan uudenlaisen ulottuvuuden kotisi ulkotiloihin. Ne tarjoavat sinulle rauhallisen paikan, missä voit paeta arjen kiireitä, keskittyä harrastuksiisi tai järjestää illanistujaisia ystävien kanssa. Jalotakan kesähuoneissa on kestävä rakenne ja laadukkaat materiaalit, joten ne kestävät pohjoisen sään vaihtelut. Voit siis olla varma, että ne palvelevat sinua vuodesta toiseen.

Valmis kesähuone – Tee kesästäsi entistä parempi

Valmis kesähuone on erinomainen ratkaisu, kun haluat nauttia omasta kesätilasta ilman rakentamiseen liittyvää vaivaa ja aikaa. Valmiit kesähuoneet tarjoavat sinulle nopean ja tehokkaan tavan laajentaa tilojasi ulos, tuomaan lisää arvoa ja nautintoa kotiisi. Valmiin kesähuoneen suurin etu on sen helppous. Jalotakan kesähuoneet toimitetaan valmiina elementteinä, joten sinun tarvitsee vain valita sopiva paikka ja asentaa se. 

Kesähuone sisustus – Vinkkejä tyylikkääseen ja viihtyisään tilaan

Kesähuoneen sisustus on erinomainen tapa ilmentää omaa tyyliäsi ja luoda tila, joka heijastaa omaa persoonallisuuttasi. Lisäämällä pehmeitä tyynyjä, lämpimiä vilttejä ja valaisevia kynttilöitä, voit luoda kutsuvan ja viihtyisän tunnelman. Värit voivat myös olla tehokas tapa tuoda iloa ja energiaa kesähuoneeseesi. Voit valita raikkaita kesävärejä tai mennä rohkeasti ja käyttää voimakkaita, iloisia värejä. Myös kasvit ovat kesähuoneen sisustuksen olennainen osa, sillä ne tuovat tilaan raikkautta. Jalotakan kesähuoneissa on riittävästi tilaa erilaisille sisustuselementeille ja niiden suuret ikkunat tarjoavat luonnonvaloa, joka korostaa sisustuksesi yksityiskohtia.