Ale!

!Black Friday! Jøtul F 602 Eco & JT-teräshormi

Alkuperäinen hinta oli: 3 248,00 €.Nykyinen hinta on: 2 400,00 €. sis alv. 24%

Osamaksu alkaen 200,00  / kk | Lue lisää

Jøtul F 602 Eco -Kamiina on varma ratkaisu monenlaisten eri tilojen lämmitykseen. tuote on käytännöllinen ja persoonallisen näköinen kamiina, joka on voittanut klassikkopalkintoja hyvästä muotoilustaan. Kamiina lämmittää luvatusti 200 m², ja on myös omiaan lisäämään kodikkuutta.

 • Black Friday -pakettitarjoukseen sisältyy 3 m eristettyä JT-teräshormia
 • Takkatyyppi – Kamiina
 • Toimintaperiaate – Kiertoilma
 • Norjalaista laatua
 • Mitat – 320 x 480 x 637 mm
 • Lämmitysala: 200 m
 • Lisävarusteita saatavissa mm. toinen keittolevy, raitisilmaliitäntä, konvektiopelti sivulle, aluspelti tai aluslasi. Kysy tarkemmin myyjältäsi!
Osasto:

Kuvaus

Tehokasta lämmitystä Jøtul-kamiinalla

Jøtul F 602 Eco on tehokas lämmönlähde, joka yhdistää norjalaisen laadun ja skandinaavisen designin. Kamiinan toimintaperiaate on Kiertoilma ja sen energialuokka on A+. Sen luvataan lämmittävän 200 m² ala, mikä tekee siitä varman lämmitysratkaisun esimerkiksi omakotitaloihin. Suurin kamiinaan mahtuvan polttopuun pituus on käytännöllisesti 40 cm.

Lämmitysratkaisu koteihin ja mökkeihin ulkonäköä unohtamatta

Ulkonäöltään tämä kamiina on ajaton klassikko, joka on saatavissa mustaksi maalattuna ja emaloituna, jolloin sen pinnoitetta ei tarvitse huoltaa mitenkään. Ei siis ole mikään ihme, että Jøtul F 602 on maailman eniten kopioitu tulisija. Jøtul F 602 Eco on näyttävä musta tai mustansininen emaloitu kamiina. Jøtul-kamiina ei pelkästään lämmitä, vaan tuo myös ulkonäölliset ominaisuudet edukseen.

Norjalainen laatu ja harkitut ominaisuudet

Jøtul F 602 Eco -kamiinalle ominaista on erityinen klassikon maine. Kamiina on sekä käytännöllinen että persoonallisen näköinen. Se on helppo sijoittaa, se lämmittää tehokkaasti ja sen päällä on kätevä lämpölevy. Jøtul F 602 on seissyt tukevasti lyhyillä jaloillaan norjalaisissa ja muun maalaisissa kodeissa useiden sukupolvien ajan, ja voidaan olettaa, että siitä on iloa myös tuleville sukupolville. Kamiina edustaa norjalaista laatua. Jøtul F 602 on yksi Jøtulin ajattomista klassikoista. Se on ollut vuosia suosituin malli, jonka suunnittelivat 1930-luvun loppupuolella arkkitehdit Blakstad ja Munthe-Kaas ja jonka koristelusta vastaa kuvataiteilija Ørnulf Bast. Myöhemmin siihen on tehty teknisiä muutoksia ja nykyään siinä on uudenaikainen puhtaasti polttava tulipesä.

Nettitakasta oikea kamiina jokaiseen lämmitystarpeeseen

Tämä tulisija on asennettavissa joko suoralle seinälle tai nurkkaan. Kamiinan mitat ovat 320 x 480 x 637 mm ja sen paino on 86 kg. Kamiinoilla on lukuisia erilaisia käyttökohteita, joihin vaikuttaa tilan koko ja kamiinan lämmitysala. Pientaloihin ja omakotitaloihin kamiinat tuovat tehokkaan ja kodikkaan lämmitysratkaisun sekä pää- että lisälämmönlähteenä. Ne ovat tykättyjä mökeillä ja huviloilla, joissa ei välttämättä ole sähkölämmitystä. Kamiinoita käytetään myös muun muassa hotelleissa liiketiloissa ja erilaisissa rakennusprojekteissa, kuten osana taidegallerioita luomassa kodikasta ja viihtyisää tunnelmaa.

Kamiinaan JT-Teräshormi 125 T600

Kamiina liitetään hormiin päälliliitoksella ja teräshormi siirtää palokaasut ulos katolla olevan piipun kautta.  Black Friday -pakettihintaan sisältyy 3 m eristettyä JT-teräspiippua. Pyydäthän siis tarjouksen, jos tarvitset pidemmän piipun. (Pakettihintaan ei sisälly kamiinan tai teräshormin asennusta vaan ne määräytyvät asennuspaikan mukaan.)

Tuotetiedot:

 • Valurautaa
 • Voittanut klassikkopalkintoja hyvästä muotoilustaan
 • Lämpölevy
 • Alkuperäinen malli
 • Lasiluukku