Jettilaituri

1 995,00  sis alv. 24%

Osamaksu alkaen 166,00  / kk | Lue lisää

Turvallisin säilytyspaikka jetillesi. Jettilaiturin päältä on jetti helppo ottaa ajoon ja parkkeerata ajon loputtua.

 €
Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Se alkuperäinen jettilaituri. Helppo kuljettaa ja käsitellä, koska jettilaituri koostuu osista. Ei kiinni jämähtäviä rullia tai muita rikkoutuvia osia. Jettilaiturimme soveltuu käytettäväksi käytännössä kaikkien jettivalmistajien istuttavien mallien kanssa.

Yhden jetin laituri koostuu ajoluiskasta, kahdesta perusosasta, jotka ovat rotaatiovalettua MDPE-muovia, sekä ruostumattomasta teräksestä valmistetuista liitososista. Voidaan asentaa ”päälaituriin” nähden joko pitkittäin tai poikittain. Jettilaituri soveltuu käytettäväksi käytännössä kaikkien jettivalmistajien istuttavien mallien kanssa. Isompien jettien kanssa laituri pystytään jatkamaan pidemmäksi yhden ylimääräisen perusosan avulla.

Jettilaituri video, katso tästä

Tekniset tiedot:
Pituus 3,5 m
Leveys 1,63 m
Korkeus 27 cm
Kantavuus 1 000 kg
Paino 120 kg
Ominaisuudet:
  • Voidaan asentaa pitkittäin tai poikittain
  • Voidaan asentaa 2 tai useampi lava rinnakkain
  • 3-osainen: 2 perusosaa, 1 ajoluiska
  • Rotaatiovalettua polyeteeniä (MDPE)

Kansiruuvi kiinnityssarja: (lisävaruste)

  • 8 kpl kansiruuvi HDG 10 x 150 mm (torahampaan kiinnitys)
  • 2 kpl torahammas (kiinnitysosa laituriin)
  • 2 kpl metalliputki, muovipäällysteinen, suojahatulla
  • 2 kpl pultti 10 x 80 mm + nyloc mutterit (putken kiinnitys)

Jettilaituri toimitetaan kätevästi osissa; 3 ponttoniosaa ja liitososat. Osat painavat yhteensä noin 120 kiloa ja ne mahtuvat esimerkiksi pakettiautoon tai peräkärryyn. Tuplajettilaituri kootaan kahdesta jettilaiturista lisättynä tuplajettilaiturin liitososilla, eli tuplajettilaiturin osat painavat yhteensä noin 250 kiloa. Rahditettuna laituri mahtuu yhdelle Eurolavalle.

Jettilaituri kiinnitetään isompaan laituriin, jonka kautta kulku jettilaiturille tapahtuu. Jettilaituri voidaan kiinnittää kelluvaan tai kiinteään laituriin. Laiturin on oltava riittävän tukeva, vakaa ja kunnolla ankkuroitu paikoilleen, jotta se jaksaa pitää myös jetin ja jettilaiturin paikoillaan. Monet kookkaammat mökkilaiturit täyttävät tämän vaatimuksen, samoin pienvenesatamat. Isomman kelluvan laiturin kansikorkeus pitää olla minimissään 40 cm, jotta jettilaituri mahtuu isomman laiturin kylkeen kiinnitetyn putkikiinnikkeen alle kellumaan. Suositeltava kansikorkeus on 50-55 cm.

Asennuksessa kiinteään laituriin pitää ottaa huomioon vedenkorkeuden vaihtelu. Jettilaiturin pitää päästä liikkumaan ylös ja alas vedenvaihteluiden mukaan. Kiinteän laiturin kansikorkeus vedenpintaan nähden vaihtelee, ja samoin sen kylkeen kiinnitetyn putkikiinnikkeen. Pitää siis varmistaa, että veden noustessa jettilaituri ei pääse nousemaan kiinni putkikiinnikeeseen, ja toisaalta veden laskiessa, ettei ankkuriputket pääse luiskahtamaan pois jettilaiturin kulmissa olevista rei’istä.