LIP-LAP Laituri Jami + 391 cm käyntisilta

2 295,00  sis alv. 24%

Osamaksu alkaen 191,00  / kk | Lue lisää

Jami on tukevilla ponttoneilla varustettu leveä kelluva laituri.  Jami laituri soveltuu niin uimalaituriksi kuin venekiinnitykseen.

 €
Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Jami on tukevilla ponttoneilla varustettu leveä kelluva laituri.  Jami laituri soveltuu niin uimalaituriksi kuin venekiinnitykseen. Jami-laituri koostuu käyntisillasta ja päätyosasta, jotka ovat yhdistetty toisiinsa kätevillä E-saranoilla. Ponttoneina käyntisillassa on 1 kpl M-100 ja itse päätyosassa on 4 kpl M-220. Ilmatäytteisten ponttoneiden ansiosta laiturin pääty on kevyt, mutta kantava valinta. Lisäksi ponttoneiden muodon ja laiturin leveyden ansiosta kantavuus myös reunalla on parempi verrattuna muihin laitureihin. Kaikki laituri päädyt ovat oletuksella pitkittäin. Jos haluat päädyn poikittain voit siirtää myöhemmin käyntisillan saranat lyhyeltä sivulta pitkälle sivulle.

Huomioithan, että kelluvat laiturit ovat yleensä kiinnitettävä tai ankkuroitava rantaan. Tämä tuote ei sisällä ankkurointia vaan se valitaan aina erikseen ottaen huomioon laiturin sijainnin olosuhteet sekä käyttötarkoitus. Normaalisti ankkurointivaihtoehtoja on kaksi: Putkiankkurointi tai painoankkurointi.

Putkiankkurointi soveltuu parhaiten rauhallisiin järviin tai lampiin, joissa pohja on hiekkaa tai mutaa, sekä laitureihin, joihin ei kiinnitetä venettä.
Painoankkurointi soveltuu parhaiten tuulisempiin järviin ja merenrantoihin sekä laitureihin, joihin kiinnitetään vene.

Älä myöskään unohda tukevia alumiinisia uimaportaita tai muita lisävarusteita kuten veneenkiinnitystarvikkeita, penkkejä tai pöytiä.

Ominaisuudet
  • Puurunko A-luokan painekyllästettyä 38 x 150 ja 38 x 75 mm sahattua mäntyä, laatuluokka V
  • Puukansi AB-luokan painekyllästettyä 21 x 95 mm höylättyä mäntyä
  • Puuosat valittavissa perinteisen vihertävänä tai modernin ruskeana
  • Pääty pitkittäin, saatavilla myös poikittain
  • Liitososat kuumasinkittyä terästä
  • Voidaan asentaa useampi päätyosa rinnakkain tai peräkkäin, lisäpituutta 4 m tai 5 m välielementillä
VALMIIKSI KOOT TU LAITURIPAKET TI

Yleisin toimitustapamme on valmis laituripaketti. Puuelementit tulevat valmiiksi koottuina ja saranat sekä muut metalliosat ovat kiinnitetty paikoilleen. Sinun tarvitsee vain liittää elementit yhteen ja asentaa laituri paikoilleen.

TOIMITUS

Valmislaituripaketin voi noutaa rahtivapaasti Vantaan tehtaaltamme. Paketin voi myös noutaa rahtimaksua vastaan paikalliselta jälleenmyyjäl-tä tai voit tilata toimituksen suoraan pihallesi. Varaudu olemaan paikalla vastaanottamassa lähetystä, ja jos kyseessä kuorma-autorahti, myös purkamaan lähteys.

Katso video muoviponttooni laitureista tästä.

Kuvien mallit saattavat olla sävytettyjä tai lisävarusteltuja.
Tekniset tiedot:
Kokonaispituus: 782 cm (pääty 391 cm ja käyntisilta 391 cm)
Päädyn leveys: 239 cm
Käyntisillan leveys: 112 cm
Pinta-ala: 13,7 m2 (käyntisilta 4,4 m2 ja pääty 9,3 m2)
Kantavuus 980 kg (pääty 880 kg (4 kpl M-220) ja käyntisilta 100 kg (1 kpl M-100)
Paino 350 kg (pääty n. 250 kg ja käyntisilta n. 100 kg)
Kansikorkeus 25-30 cm