LIP-LAP Modulilaituri + 296 cm käyntisilta

2 250,00  sis alv. 24%

Osamaksu alkaen 187,00  / kk | Lue lisää

Modulilaituri on suosittu laiturimalli sen helppokäyttöisyyden vuoksi. Se on tukeva ja kantava pitkien ja matalien sivuponttonien ansiosta.

 €
Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Modulilaituri on suosittu laiturimalli sen helppokäyttöisyyden vuoksi. Se on tukeva ja kantava pitkien ja matalien sivuponttonien ansiosta.
Modulaarisen rakenteen vuoksi laituri on hetkessä valmis asennettavaksi ja helppo kuljettaa. Modulilaituri soveltuu mm. jyrkkiin rantoihin, joissa painavan laiturin nostaminen ja laskeminen on hankalaa. Laituri ankkuroidaan tukevasti joko putki- tai painoankkuroinnilla sijainnin ja ympäristöolosuhteiden mukaan.
Ominaisuudet
  • Helppo asentaa ja nostaa talveksi ylös, jopa yksin
  • Matalan kansikorkeuden ansiosta loistava uimalaituri
  • Valmiiden elementtien ansiosta hetkessä asennusvalmis
  • Modulirakenne: kaksi ponttonia ja kansielementtiä sekä käyntisilta
  • Lisäpituutta välielementillä. Lisää oleskelutilaa tuplapäädyllä
  • Puurunko A-luokan painekyllästettyä 38 x 75 mm sahattua mäntyä, laatuluokka V
  • Puukansi AB-luokan painekyllästettyä 21 x 95 mm höylättyä mäntyä
  • Puuosat valittavissa perinteisen vihertävänä tai modernin ruskeana
  • Liitososat kuumasinkittyä terästä

Modulilaituri on tukeva ja kantava pitkien, matalien sekä leveiden sivuponttonien ansiosta. Haastavassakin rannassa jopa yksi ihminen voi asentaa ja nostaa ylös tämän modulirakenteiden laiturin. Laiturin kokoaminen ja talveksi ylös nostaminen ei ole ikinä ollut näin helppoa.

Modulilaiturin pääty koostuu neljästä osasta. Kaksi ponttonia ja kaksi valmiiksi koottua irroitettavaa kansielementtiä. Nämä tekevät laiturista todella helpon käsitellä. Modulilaituri on matalan kansikorkeutensa vuoksi hyvä uimalaituri. Leveät ponttonit, jotka tulevat laiturin kannen reunan ylitse tekevät laiturista todella tukevan. Älä anna koon hämätä. Soveltuu erinomaisesti myös rantoihin, joihin pääsy on muuten maaston vuoksi hankalaa. Kevyitä kansielementtejä ja ponttoneita on helppo käsitellä.

Modulilaituri koostuu käyntisillasta ja päätyosasta, jotka ovat yhdistetty toisiinsa kätevillä E-saranoilla. Ponttoneina käyntisillassa on 1 kpl M-100 ja itse päätyosassa on 2 kpl Moduliponttonia. Tämän laiturin päätyosan puuelementit toimitetaan valmiiksi koottuina ja käyntisilta kokonaan valmiiksi koottuna.

Huomioithan, että kelluvat laiturit ovat yleensä kiinnitettävä tai ankkuroitava rantaan. Tämä tuote ei sisällä ankkurointia vaan se valitaan aina erikseen ottaen huomioon laiturin sijainnin olosuhteet sekä käyttötarkoitus. Normaalisti ankkurointivaihtoehtoja on kaksi: Putkiankkurointi tai painoankkurointi.

Putkiankkurointi soveltuu parhaiten rauhallisiin järviin tai lampiin, joissa pohja on hiekkaa tai mutaa, sekä laitureihin, joihin ei kiinnitetä venettä.
Painoankkurointi soveltuu parhaiten tuulisempiin järviin ja merenrantoihin sekä laitureihin, joihin kiinnitetään vene.

Älä myöskään unohda tukevia alumiinisia uimaportaita tai muita lisävarusteita kuten veneenkiinnitystarvikkeita.

Katso video modulilaitureista tästä.

Tekniset tiedot:
Kokonaispituus: 516 cm (pääty 220 cm ja käyntisilta 296 cm)
Päädyn koko: 275 x 220 cm
Käyntisillan leveys: 112 cm
Pinta-ala: 9,3 m2 (käyntisilta 3,3 m2 ja pääty 6,0 m2)
Kantavuus 800 kg (pääty 700 kg (2 kpl Moduli-ponttonia) ja käyntisilta 100 kg (1 kpl M-100)
Paino 220 kg (pääty n. 150 kg (4:ssä osassa) ja käyntisilta n. 70 kg)
Kansikorkeus 20-25 cm