Pizzauuni Ooni Koda 16

499,00  sis alv. 24%

Osamaksu alkaen 42,00  / kk | Lue lisää

Isompi kaasutoiminen Ooni Koda 16 -pizzauuni lämpenee käyttövalmiiksi noin 20 minuutissa. Se saavuttaa jopa 500 °C:n paistolämpötilan. Ooni Koda 16 paistaa pizzan 60 sekunnissa. Valmista aito kiviuunipizza helposti kotioloissa.

Varasto loppu

Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Isompi kaasutoiminen Ooni Koda 16 -pizzauuni. Paista herkullista pizzaa helposti ja nopeasti.

Uunin takaosassa ja samaan aikaan sivulla palavalla L-muotoisella kaasupolttimella varustettu Ooni Koda 16 -pizzauuni lämpenee paistovalmiiksi jo noin 15–20 minuutissa ja saavuttaa jopa 500 °C:n paistolämpötilan.

Autenttisen pizzan salaisuus on laadukas lämpöä varaava paistokivi, pizzauunille tyypillinen kuuman ilman kierto, joka virtaa myös pizzan yli, aito elävä tuli sekä korkea paistolämpötila. Pizza valmistuu nopeasti, jopa 60 sekunnin paistoajalla.

L-muotoisessa kaasupolttimessa palavan liekin kahdesta suunnasta tuleva lämpö helpottaa tasalaatuisen pizzan paistamista. Ooni Koda 16 -pizzauuni on nopea ottaa käyttöön, koska se on jo tehtaalla valmiiksi kasattu.

Ooni Koda 16 -pizzauuni toimii nestekaasulla, samanlaisella kaasupullolla kuin kaasugrillit. Ooni Koda 16 -pizzauuni on helppo ja turvallinen käyttää. Kaasupullo liitetään uuniin samalla tavalla kuin kaasugrillissä, avataan kaasuntulo pullosta ja käännetään uunin poltin palamaan säätönupista, jossa on myös integroitu sytytysjärjestelmä. Polttimen tehoa pystyy myös säätämään samaan tapaan kuin kaasugrilleissä. Kaasupolttimessa on erityisenä turvavarusteena liekinvarmistin, joka katkaisee kaasuntulon automaattisesti, jos liekki polttimessa jostain syystä, esimerkiksi tuulenpuuskan takia, sammuisi.

Kun pizzauuni ei ole käytössä, sen jalat voi taittaa kätevästi uunin alle. Näin uuni tarvitsee vähemmän säilytystilaa.

Mukana pakkauksessa on:
• Ooni Koda 16 -pizzauuni
• paistoalalta neliön muotoinen pizzakivi

Ooni Koda 16 -pizzauunin materiaali on maalattu teräs sekä osittain myös ruostumaton teräs. Pizzakivi on hyvin lämpöä kestävää keraamista kordieriittia.

• pizzakiven mitat: paistoalalta L 42,7 x S 42,7 x K 1,5 cm
• pizzauunin mitat: L 58,9 x S 63,4 x K 35 cm

Kaasutoimisen Ooni Koda 16 -pizzauunin käyttöön tarvittava nestekaasupullo, kaasuletku ja matalapainesäädin sekä suojapeite ja muut tarvikkeet myydään erikseen.

Toimitusaika: Elokuu