Tarjoamme laajan valikoiman kaasutakkoja, jotka sopivat täydellisesti terassin lämmitykseen ja tunnelman luomiseen. Kaasutakat ovat erinomainen ratkaisu, kun haluat pidentää terassikautta sekä syksyllä, että keväällä. Voit nauttia ulkoilmasta mukavasti ja lämpimästi. Löydät meiltä erilaisia kaasutakkamalleja, jotka sopivat niin pienille kuin suurillekin terasseille. Voit valita kaasutakan grillaustasolla, jolla saat herkulliset ateriat valmistettua ulkona kätevästi ja vaivattomasti. Entäpä sampanjacooleri? Se on täydellinen lisäys kaasutakkaan, kun haluat nauttia virkistävistä juomista ystävien kanssa. Kaasutakat ovat helppoja käyttää ja ylläpitää. Lisäksi ne tarjoavat lämpöä nopeasti ja tehokkaasti.

Tästä näkymästä löytyvät kaikki verkkokaupan tuotteet. Käymällä niitä läpi sivu sivulta saat hyvän yleiskuvan, mutta suosittelemme silti vasemmalla olevien tuoteryhmien ja niiden omien suodattimien hyödyntämistä. Poistotuotteet kannattaa myös tsekata – ne löytyvät kootusti tuoteryhmien alla olevan linkin kautta. Jos taas etsit takkaa tai muuta tulisijaa, ne löytyvät omalta sivustoltaan: nettitakka.fi.

Näytetään kaikki 12 tulosta

Näytetään kaikki 12 tulosta

Kaasutakka sopii terassille

Jalotuli-kaasutakat tuovat nuotion lämpöä katetulle terassille, patiolle tai vaikka parvekkeelle. Kaasutakalla saat luotua kodikkaan nuotiotunnelman mukavasti ilman, että tarvitsee käsitellä puita tai pelätä kipunoita ja savua. Kaasukäyttöinen terassitakka pidentää terassin käyttöaikaa mukavasti syksyyn ja kevääseen. Lämmitystehot vaihtelevat mallista riippuen 6,5 kW:stä 19,5 kilowattituntiin.

Voit valita pyöreän, suorakaiteen tai neliönmallisen kaasutakan tilasi mukaan. Tuotteet on valmistettu erittäin lujasta ja säänkestävästä komposiittimateriaalista, joka ei hätkähdä sen enempää kuumuutta kuin kylmyyttäkään.

Myös pöytään integroitavat mallit ovat hienoja. Ne luovat pöydän ympärille aivan omanlaisensa taikakehän ja pöydälle keskipisteen, jota on vaikea olla tuijottamatta. Valmis massiivipuupöytä, jossa keskellä on suorakaiteen muotoinen lämmitin ja reunassa cooleri, on suorastaan arjen luksusta. Mallistosta löytyy myös omaan pöytään integroitavat mallit – neliö tai suorakaide.

Jalotuli-kaasutakka mahdollistaa jopa grillaamisen ilman polttopuiden kanssa pelaamista. Grillitasona toimii valurautapannu, jonka kannessa olevasta mittarista voi helposti tarkistaa lämpötilan. Ruoka valmistuu melkein itsestään.

Lämmittävä kaasutakka – Ylellinen ja käytännöllinen valinta

Lämmittävä kaasutakka on moderni, ylellinen ja käytännöllinen valinta. Sen loimuvat liekit luovat tunnelmaa samalla, kun se tarjoaa tasaisen ja miellyttävän lämmön viileinä kesäiltoina. Kaasutakka on ympäristöystävällinen vaihtoehto, sillä se tuottaa vähemmän pienhiukkaspäästöjä kuin puutakat. Kaasutakan käyttö on helppoa ja mukavaa. Sen voi sytyttää ja sammuttaa napin painalluksella. Voit myös säätää liekkien voimakkuutta tarpeidesi mukaan, luoden juuri sopivan lämmön ja tunnelman jokaiseen hetkeen. Kaasutakan huolto on yksinkertaista, sillä siinä ei muodostu tuhkaa tai nokea. Lämmittävä kaasutakka onkin sekä kodikas, että käytännöllinen ratkaisu.

Kaasutakka ulos – Viihtyisyyttä ja arvoa ulkotiloihin

Kaasutakka ulos on ihanteellinen ratkaisu niille, jotka arvostavat ulkoilmaa ja haluavat nauttia terassin käytöstä pidempään, kun vain kesällä. Se mahdollistaa upeiden illanviettojen järjestämisen ulkona, tarjoten samalla luonnonkauniin valonlähteen ja lämmön, joka kutsuu viihtymään pidempään. Kaasutakkaa voidaan käyttää myös grillauspaikkana, jolloin se lisää monipuolisuutta ulkotiloihin. Kaasutakka ulos on myös turvallinen vaihtoehto, sillä se ei tuota kipinöitä tai lentävää tuhkaa, jotka saattavat aiheuttaa tulipalon. Kaasutakka voi olla todellinen katseenvangitsija, joka lisää ulkotilojen viihtyisyyttä ja arvoa. Se on investointi, joka parantaa ympäristösi mukavuutta ja antaa mahdollisuuden nauttia ulkotiloista uudella, ainutlaatuisella tavalla.

Kotiin tai mökkipihalle

Jalotakka suunnittelee, valmistaa ja myy erilaisia pihatuotteita laajalla skaalalla.

Piharakennukset on laaja tuoteryhmä, josta löytyy erilaisia huvimajoja perinteisistä mutterimajoista moderneihin pulpettikattoisiin kesähuoneisiin. Grillikodat ja -katokset, erähenkiset laavut, pihasaunat ja kesäkeittiöt sekä lasten leikkimökki löytyvät kaikki tästä tuoteryhmästä.

Grillit ja kesäkeittiöt -tuoteryhmä sisältää puulämmitteiset pihagrillit ja elementeistä koostuvan kesäkeittiökokonaisuuden.

Kaasutakat ovat omana tuoteryhmänään. Ne toimivat tunnelmantuomisen lisäksi myös tehokkaina lämmittiminä. Jopa grillaus on mahdollista.

Muut tuotteet on varsin monipuolinen tuoteryhmä kuten nimikin vihjaa. Sinne on kerätty sekalaisia tuotteita puutelineistä saunan suojaseiniin ja pihalyhtytelineistä pihakoristeisiin.