Tästä tuoteryhmästä löytyy sekalaisia ja usein aika yllättäviäkin tuotteita, joten kannattaa kahlata läpi. Esimerkkeinä ilmalämpöpumpun suojakatos, grillin sääsuoja tai vaikkapa kylpytynnyri. Myös pihalyhdyt, puutarhan hyötykäyttöön sopivat koristeet ja saunatuotteet ovat tässä osiossa.

Tästä näkymästä löytyvät kaikki verkkokaupan tuotteet. Käymällä niitä läpi sivu sivulta saat hyvän yleiskuvan, mutta suosittelemme silti vasemmalla olevien tuoteryhmien ja niiden omien suodattimien hyödyntämistä. Poistotuotteet kannattaa myös tsekata – ne löytyvät kootusti tuoteryhmien alla olevan linkin kautta. Jos taas etsit takkaa tai muuta tulisijaa, ne löytyvät omalta sivustoltaan: nettitakka.fi.

Näytetään kaikki 4 tulosta

Näytetään kaikki 4 tulosta

Näillä tuotteilla viimeistellään ja fiilistellään

Tuoteryhmästä löytyy monen tyyppisiä tuotteita pihapiirin komistukseksi, turvallisuutta lisäämään tai käytännöllistä tehtävää hoitamaan.

Jalovalot ovat kauniita, laserleikkauksin koristeltuja pihalyhtytelineitä, jotka tuovat tunnelmallista valoa terassille, portin pieleen, laiturille tai pihapoluille. Kuvioita on runsaasti sekä roikkuvaan että jalalliseen malliin. Lyhdyssä voi polttaa kynttilää tai sen voi valaista ledillä.

Vanhaan pihapiiriin sopiva koristeellinen suojus kaivonrenkaiden ympärille, pihapenkin jalat, massiivipuinen pöytä ja pihavaloksi sopiva koristemajakka ovat esimerkkejä silmää ilahduttavista ja hieman erilaisista mutta käytännöllisistä tuotteista.

Saunassa turvallisuutta voidaan lisätä seinän palosuojalla tai kiukaan suoja-alustalla. Valikoimasta löytyy myös puutelineitä, jotka sopivat sisälle takan tai muun tulisijan viereen, saunaan ja terassille.

Myös ilmalämpöpumpun suojakatos, grillin sääsuoja tai vaikkapa kylpytynnyri ja terassille sijoitettava pizzauuni löytyvät tästä osiosta.

Kotiin tai mökkipihalle

Jalotakka suunnittelee, valmistaa ja myy erilaisia pihatuotteita laajalla skaalalla.

Piharakennukset on laaja tuoteryhmä, josta löytyy erilaisia huvimajoja perinteisistä mutterimajoista moderneihin pulpettikattoisiin kesähuoneisiin. Grillikodat ja -katokset, erähenkiset laavut, pihasaunat ja kesäkeittiöt sekä lasten leikkimökki löytyvät kaikki tästä tuoteryhmästä.

Grillit ja kesäkeittiöt -tuoteryhmä sisältää puulämmitteiset pihagrillit ja elementeistä koostuvan kesäkeittiökokonaisuuden.

Kaasutakat ovat omana tuoteryhmänään. Ne toimivat tunnelmantuomisen lisäksi myös tehokkaina lämmittiminä. Jopa grillaus on mahdollista.

Muut tuotteet on varsin monipuolinen tuoteryhmä kuten nimikin vihjaa. Sinne on kerätty sekalaisia tuotteita puutelineistä saunan suojaseiniin ja pihalyhtytelineistä pihakoristeisiin.