Grillimme sopivat sekä ulkokäyttöön että esimerkiksi sisälle huvimajaan tai osaksi kesäkeittiötä. Lisävarusteilla voit muokata grillin mieleiseksesi. Pöytälevy antaa työskentelytilaa ja toimii myös ruokailutilana huvimajassa. Erilaiset grilliritilät, koukut, pannut ja vaikkapa loimulaudat varmistavat, että mitä tahansa haluatkin grillilläsi valmistaa, se on mahdollista! Jos tarvitset apua grillisi tai ulkokeittiösi suunnitteluun, autamme mielellämme.

Tästä näkymästä löytyvät kaikki verkkokaupan tuotteet. Käymällä niitä läpi sivu sivulta saat hyvän yleiskuvan, mutta suosittelemme silti vasemmalla olevien tuoteryhmien ja niiden omien suodattimien hyödyntämistä. Poistotuotteet kannattaa myös tsekata – ne löytyvät kootusti tuoteryhmien alla olevan linkin kautta. Jos taas etsit takkaa tai muuta tulisijaa, ne löytyvät omalta sivustoltaan: nettitakka.fi.

Näytetään tulokset 1–12 / 14

Näytetään tulokset 1–12 / 14

Ruoanlaittoa ulkosalla grillissä ja kesäkeittiössä

Karkeasti jaoteltuna voit joko grillata tai laittaa ruokaa kesäkeittiössä kotikeittiön tapaan. Käytännössä vaihtoehdot eivät kuitenkaan ole niin kaukana toisistaan. Grilleihin saa lisäosia peruskokkausta varten ja kesäkeittiö-sarjaan kuuluu on oma grillielementtinsä.

Sekä erilaiset ulkogrillit että elementeistä koottava kesäkeittiö voidaan sijoittaa joko ulos pihamaalle, katetulle terassille tai vaikka piharakennukseen. Joskus niistä muodostetaan kaikki kotikokin vaatimukset täyttävä kokonaisuus, jossa loihtii täydellisen ateria grillijuhliin.

Pihagrillit ovat helppohoitoisia ja kestävät sään vaihteluita. Jos sijoitat grillisi katokseen tai suljettuun tilaan, tarvitset myös huuvan, joka johtaa savut ja käryt tehokkaasti ulos. Pihagrillejä on kolme eri tuoteperhettä: Apetit, Kotka ja Nuotio, joista jokaisesta on saatavana useita versioita. Lisäksi kesäkeittiökokonaisuuteen kuuluu oma grillinsä.

Apetit-pöytägrillissä on nimensä mukaisesti tulipesän ympärillä leveä graniittinen pöytätaso, jonka ympärille mahtuu suuri joukko syöjiä. Pöytätason halkaisija on peräti 1400 mm. Kotka on metallinen, puulla lämmitettävä pihagrilli, jonka voi asentaa sellaisenaan pihamaalle. Tulipesän halkaisija on 900 mm. Nuotiogrilli taas – kuten nimi vihjaa – on turvallisen tulipaikan ja ulkogrillin yhdistelmä. Sitä käytetään usein taivasalla, mutta myös laavussa, jolloin eräelämän tunnun saa todella omalle pihalle. Erinomainen vaihtoehto talvea ajatellen!

Kaikkiin grillimalleihin saa runsaasti lisäosia ja varusteita, jolloin grillillä voi valmistaa pihvien seuraksi vaikka wokkivihanneksia ja jälkiruoaksi muurinpohjalettuja pannukahvin kanssa. Tai ehkä vartaallinen saslikia. Tai loimulohta salaatin kera…

Grillin valinta alkaa sen sijoituspaikasta ja siitä mitä aiot sen kanssa puuhata. Jos siitä on tulossa osa laajempaa kesäkeittiötä, elementeistä koostuva kesäkeittiömme on sille mitä parhain seuralainen. Kesäkeittiökokonaisuuteen voit valita erilaisia työtasoja, joissa on valmiina esimerkiksi pesuallas, kaasuliesi tai grillitaso. Hyllytilaa on työtasojen alla runsaasti, mutta elementeistä löytyy myös tason yläpuolisia hyllyjä. Kesäkeittiön kalusteita voi vielä täydentää esimerkiksi koreilla, koukuilla ja lokerikoilla.

Kotiin tai mökkipihalle

Jalotakka suunnittelee, valmistaa ja myy erilaisia pihatuotteita laajalla skaalalla.

Piharakennukset on laaja tuoteryhmä, josta löytyy erilaisia huvimajoja perinteisistä mutterimajoista moderneihin pulpettikattoisiin kesähuoneisiin. Grillikodat ja -katokset, erähenkiset laavut, pihasaunat ja kesäkeittiöt sekä lasten leikkimökki löytyvät kaikki tästä tuoteryhmästä.

Grillit ja kesäkeittiöt -tuoteryhmä sisältää puulämmitteiset pihagrillit ja elementeistä koostuvan kesäkeittiökokonaisuuden.

Kaasutakat ovat omana tuoteryhmänään. Ne toimivat tunnelmantuomisen lisäksi myös tehokkaina lämmittiminä. Jopa grillaus on mahdollista.

Muut tuotteet on varsin monipuolinen tuoteryhmä kuten nimikin vihjaa. Sinne on kerätty sekalaisia tuotteita puutelineistä saunan suojaseiniin ja pihalyhtytelineistä pihakoristeisiin.