Hyödynnä kesäkeittiöelementtejä monipuolisesti

Kesäkeittiöratkaisumme perustuu erillisiin elementteihin. Elementtien vahvuus on paitsi siinä, että niistä voi rakentaa millaisen kokoonpanon tahansa, myös siinä, että yksittäisiä elementtejä voi hyödyntää muuallakin kuin kesäkeittiössä. Tässä muutamia ideoita ja vinkkejä.

Vuosikausia ulkona ja edelleen kunnossa

Koska elementit kestävät vahingoittumattomina Suomen säitä ­– taso on ehtaa graniittia ja rakenteet sinkittyä terästä – niitä voi huoletta hyödyntää eri puolella puutarhaa esimerkiksi apu- tai puutarhapöytänä. Pöytä on talvellakin turvallinen paikka vaikkapa tunnelmalliselle kynttilälyhdylle.

Innokas puutarhuri saa puutarhavajaansa pöytätasosta ja allastasosta rakennettua toimivan ja helposti siistinä pidettävän istutustason. Allastaso toimii myös esimerkiksi ulkopesupaikkana tai kalanperkausasemana.

Pöytäelementistä ja hyllystä saa kesähuoneeseen tai terassille mainiota säilytystilaa ja leikkimökkiin ihan oikean näköisen keittiön. Elementeistä voi ideoita käyttökohteita myös sisälle taloon tai mökille etenkin, kun haussa on teollisuushenkinen sisustus.