Jalotakka Tilillä saat 12 kk maksuaikaa, KORKO 0% korkeintaan 4000 euron luottoihin

Hyödynnä Jalotakka Tiliä verkkokaupassamme

Tarjoamme joustavia rahoitusvaihtoehtoja verkkokaupassamme sekä liikkeissä, jotta sinunkin maksaminen olisi mahdollisimman joustavaa ja vaivatonta. Voit valita itsellesi sopivimman maksuvaihtoehdon ja nauttia uudesta huvimajasta, kesähuoneesta tai vaikkapa saunasta ilman turhan raskasta taloudellista taakkaa.

Rahoituksen luottopäätöksen hakeminen

Hae rahoitusta alla olevasta linkistä.
Siirryt Resurs Bankin palveluun, jossa täytät luottohakemuksen. Saat rahoituspäätöksen heti. Palvelun käyttö vaatii verkkopankkitunnukset.

Rahoituksella maksaminen verkkokaupassa

Valitse verkkokaupan kassalla maksutavaksi Jalotakka Tili tai hae luottopäätös klikkaamalla tästä! Mikäli haet luottopäätöstä suoraan kassalta täytä tietosi ja klikkaa painiketta.“ Virhetilanteissa tai ongelman kohdatessa ole epäröimättä yhteydessä asiakaspalveluumme p. 010 2394 770

Esimerkkilaskelma

Ostoksesi maksaa 1500 €, todelliset laina-ajan kustannukset 1562 € Maksuerät: 12 kpl Osamaksuerät/kk: 130,60 € Käsittelymaksu/kk: 0,28 %/kk sovitusta luottorajasta, enintään 12,50 €/kk Luotonkustannukset: 61,60 € Vuosikorko: 0% Esimerkki on laskettu 12 kuukauden maksuvaihtoehdolle. Jalotakka Tili on jatkuva luotto, jonka minimiluottoraja on tyypillisesti 2 000 euroa. Luoton muusta käytöstä voi seurata korkeampi tai alempi todellinen vuosikorko. Luotonantaja: Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

Aiheuttaako rahoituksen hakeminen harmaita hiuksia, ota yhteyttä asiaskapalveluun

Jos sinulla on kysyttävää rahoituksesta tai tarvitset lisätietoja, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Asiakaspalvelutiimimme on valmiina auttamaan sinua kaikissa rahoitukseen liittyvissä kysymyksissä. Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info@jalotakka.fi, puhelimitse nro. 010 2394 770 tai täyttämällä yhteydenottolomake. Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian. Resurs logo