JT-pellityssarjat

JT-pellityssarjat 1-3-kanavaisille teräs- ja harkkohormeille

Laadukkaat ja tiiviit JT-pellityssarjat kuuluvat Suomessa myytävien pellityssarjojen parhaimmistoon. Ne sopivat useimpiin valmishormeihin, kaikille kattomateriaaleille ja kaikille kattokaltevuuksille. Tuotteet on valmistettu 0,6 mm Zn/polttomaalatusta teräksestä. Tuotteita kehitettäessä fokus on ollut laadun ja tyylikkään ulkonäön lisäksi erityisesti asentajan työn helpottamisessa. Myös nuohoustoimi on huomioitu.

Pellityssarjojen rakenne ja osat

Oikean pellityssarjan valinta

  • Millainen hormi? Pyöreä vai suorakaide? Hormien lukumäärä ja hormiputkien halkaisijat? Tandem- ja triplahormin suunta harjaan nähden? Hormin etäisyys harjalta? Hormin korkeus?
  • Katon materiaali ja sen profiili? Konesaumattu peltikatto, profiilipeltikatto, huopakatto, tiilikatto? Kattokulma 0-45°?
  • Katon väri? Esimerkiksi Ruukin värikartan mukaan.
  • Pellityssarjan tyyli?
  • Lisäosat? Huoltotaso, aluskatteen tiivistelevyt, sisäkaton peitelaippa, hormin tuki?
   

Nopea ja vaivaton asennus, koska

  • laadukkaat tuotteet on suunniteltu suomalaisiin olosuhteisiin
  • asennusohjeet ovat selkeät
  • kaikki osat on suunniteltu juuri kyseistä kattoa varten - nämä eivät ole ”käy joka katolle” -tuotteita
  • asennuksen työvaiheet katolla on minimoitu
  • ajansäästö on huomattavaa, myös talvella asennettaessa
Hyvän suunnittelun ansiosta pellityssarjat voidaan valmistaa jo ennen hormin tekoa ja asentaa saman tien, kun hormi valmistuu. Näin varmistetaan rakenteiden kuivana pysyminen.

Pyöreän teräshormin pellityssarja

Tarkoitettu JT-teräshormille. Hormin sisäputken halkaisija 125 - 250 mm. Ulkohalkaisija voi vaihdella 230 - 380 mm välillä.

Peruspellityssarja

Tarkoitettu yksihormiselle harkko- tai teräspiipulle. Hormin sisäputken halkaisija 120 - 250 mm, harkkokoko voi vaihdella 320 x 320 ja 400 x 400 mm välillä.

Perinnepellityssarja

Tarkoitettu yksi- tai kaksihormiselle harkko- tai teräspiipulle. Hormin sisäputken halkaisija 120 - 250 mm, harkkokoko voi vaihdella 320 - 820 mm sisällä.

Tandempellityssarja

Tarkoitettu kaksihormiselle piipulle. Hormin suunta voi olla joko pitkittäin tai poikittain katon harjaan nähden. Hormin sisäputken halkaisija 120 - 200 mm, harkkokoko voi vaihdella 320 - 820 mm välillä.

Triplapellityssarja

Tarkoitettu kolmihormiselle piipulle. Hormin suunta voi olla joko pitkittäin tai poikittain katon harjaan nähden. Hormin sisäputken halkaisija on 120 - 160 mm, harkkokoko voi vaihdella 320 - 860 mm välillä.

Haluatko lisätietoja? Kysy meiltä

Jalotakka Kotka Kangaskatu 1, 48600 Kotka puh. 010 2394 770 info@jalotakka.com