Kotka-paistotasogrilli pyöreä

1 400,00  sis alv. 24%

Osamaksu alkaen 117,00  / kk | Lue lisää

Kotka-paistotasogrillissä kypsennät avotulella ja/tai hiilloksella erilaiset herkut samanaikaisesti isollekin porukalle.  Grillin ympärille mahtuu useampikin kokki, jolloin voidaan nauttia ruuan valmistamisesta yhdessä.

 €

Kuvaus

Kotka-paistotasogrillin ympärille kokoonnutaan porukalla ja hyödynnetään avotulta ja hiillosta grillauksessa. Paistotasogrillissä voidaan valita ritilä tai paistotaso kypsentämiseen tai käyttää niitä samanaikaisesti, jolloin grillausalaa riittää useammallekin ruokailijalle. Teräksisen paistotason lämpötilaa säädellään hiilen määrällä tason alla ja näin grillataan esim. kasviksia matalammalla lämpötilalla yhdessä osassa paistotasoa. Grillin polttoaineena voidaan käyttää puuta tai hiiltä. Sen kansi toimii tarvittaessa tuulensuojana sivustalla ja suojaa roskilta muina aikoina. Muita lisävarusteita ovat sivuille kiinnitettävät pöytätasot, savuhuuva sekä lattian suojapelti.

Kotka-paistotasogrilli voidaan asentaa tasaiselle alustalle, terassille tai katettuun tilaan savuhuuvan kanssa.  Se voidaan kiinnittää pohjastaan alustaan. Ison tulipesän ansiosta grilli lämmittää myös tehokkaasti.

Grillin rungon ja tulipesän materiaali on pulverimaalattu sinkkiteräs, tulipesän paksuus 2 mm sekä paistotaso 6 mm paksuista terästä.

Kotka-paistotasogrillit on suunniteltu sekä valmistettu kokonaan Suomessa.

 

Perustoimitus sisältää:

Paistotaso, 1 kpl säädettävä grillaustaso grilliritilällä,  hiilihanko & tuhkalaatikko.

 

Lisävarusteet:

Tuulisuoja / kansi,  puinen aputaso, lattian suojapelti

 

Toimitusaika 5-10 arkipäivää

 

Tekniset tiedot:
Materiaali: Teräs
Väri: Harmaa
Tulipesän halkaisija 960 mm
Korkeus 867 mm
Paino 73 kg