Nuotiogrilli

720,00  sis alv. 24%

Osamaksu alkaen 60,00  / kk | Lue lisää

Nuotiogrilli on loistava valinta jokaiseen pihaan, tarjoten ainutlaatuisia mahdollisuuksia ruoanlaittoon lisävarusteiden avulla. Grilli on valmistettu Suomessa laadukkaista materiaaleista, jotka takaavat sen kestävyyden vuodesta toiseen.

  • Monipuoliset mahdollisuudet ruoanlaittoon
  • Kestävä ja laadukas Suomalainen valmistus
  • Sopii kaikkiin ympäristöihin
 €

Kuvaus

Nautintoa tulen ääressä

Nuotiogrilli on moderni ja tyylikäs vaihtoehto perinteiselle nuotiopaikalle. Ei ole väliä, onko se pihallasi tai retkikohteessa, nuotiogrilli mukautuu kaikkiin ympäristöihin ja tekee ruoanlaitosta nautinnollista ja helppoa. Sen monipuoliset ominaisuudet ja lisävarusteet avaavat ovet lukuisiin ruoanlaitto mahdollisuuksiin, jolloin voit keskittyä luomaan unohtumattomia makuelämyksiä luonnon keskellä.

Suomalainen laatu ja kestävyys

Nuotiogrilli on valmistettu Suomessa, joka takaa tuotteen korkean laadun ja kestävyyden. Grilli on valmistettu laadukkaasta metallista, joka on viimeistelty säätä kestävällä pulverimaalauksella. Musta väri ja hillitty muotoilu tekevät siitä sopivan mihin tahansa ympäristöön. Sen 440mm korkeus ja 45kg paino ovat suunniteltu käytännöllisyyttä silmällä pitäen. 

Laajenna mahdollisuuksiasi lisävarusteilla

Nuotiogrilli tarjoaa enemmän kuin vain perus grillausominaisuudet. Sen monipuolisuus kasvaa entisestään laajan lisävarustevalikoiman ansiosta. Voit lisätä tuulensuojan varmistaaksesi, että ruoanlaitto sujuu tuulisellakin säällä, tai käyttää graniittista aputasoa lisätilana ruoanvalmistuksessa. Kahvikoukku ja muut kätevät lisävarusteet tekevät ruoanlaistosta entistäkin nautittavampaa. Nämä lisävarusteet ovat suunniteltu täydentämään ja tehostamaan grillausta ja ne ovat helppoja asentaa.

Nuotiogrilli on valmistettu kokonaan Suomessa. Materiaalina on metalli, joka on pulverimaalattu ja näin säältä suojattu.

Perustoimitus sisältää:

Nuotiogrillin ja säädettävän grillaustason + jalka.

Tekniset tiedot:
Materiaali:
Väri: Musta
Tulipesän halkaisija 900 mm
Korkeus 440 mm
Paino 45 kg