Kesähuoneella lisätilaa - vaikka vuoden ympäri

Kesähuone on kuin jokeri korttipelissä - sitä voi käyttää lähes kaikkeen. Siellä voi järjestää lastenjuhlat, illanistujaiset ja rapujuhlat. Se voi toimia ateljeena, sinne voi majoittaa vieraat ja se voi olla koko perheen kesäinen olohuone tai kesäkeittiö. Perinteisten huvimajojen rinnalla suosiota ovat lisänneet modernit, suurilla ikkunoilla ja lasisilla liukuovilla varustetut kesähuoneet, jotka istuvat selkeän designinsa ansiosta monenlaiseen maisemaan. Niiden tyyliä on myös helppo tuunata pienillä keinoilla haluamaansa suuntaan.
Villa Havouri Piharakennus
Piharakennus liukulaseilla ja terassilla.

Piharakennus on mukava pakopaikka itikoilta ja oikulliselta säältä

Kesähuoneissa voi viettää aikaa lähes vuoden ympäri. Lasiterassilla sisällä lämpö nousee hyvinkin nopeasti miellyttäväksi ilman mitään lämmittimiä, vaikka ulkona olisi alle 10 astetta lämmintä. Lisälämpöä tilaan saa asentamalla pienen, nopeasti lämpöä luovuttavan kevytakan, joka mahdollistaa ympärivuotisen käytön. Ajattelepa uuden vuoden vastaanottoa lämpimässä kesähuoneessa, josta on suora yhteys luontoon. Tutustu piharakennuksiin tästä. Kesähuoneesta voi myös muokata täydellisen kesäkeittiön tai täydentää ulkogrillausyksiköllä. Esimerkiksi Kukouri L on riittävän suuri, jotta sinne voi rakentaa kesäkeittiön lisäksi ruokailu- tai oleskelutilan.

Asennus harkkojen päälle

Kesähuone tai terassi on helppo asentaa pelkkien harkkojen päälle. Et siis tarvitse isoja pohjatöitä vaan pääset pystyttämään heti. Jos tilaan on tulossa takka, tulee lattian alle, tulevan takan kohdalle, lisätä muutama harkko vahvistukseksi.