Omakotitalon tai mökin pihamaalle halutaan usein jonkinlainen piharakennus erityisesti kesäkäyttöön. Etsiessäsi itsellesi sopivaa ja mieluista piharakennusta voit hyödyntää vasemmalla olevia suodattimia. Mitä useampaa suodatinta käytät, sitä pienempi hakutulos. Huomaa myös, että rakennus saattaa kuulua samanaikaisesti useampaan rakennustyyppiin. Kotkan toimipisteen piha-alue myyntinäyttely on avoinna 24/7.

Näytetään tulokset 1–12 / 28

Näytetään tulokset 1–12 / 28

Ihania piharakennuksia

Omakotitalon tai mökin pihamaalle halutaan usein jonkinlainen piharakennus erityisesti kesäkäyttöön. Valikoimistamme löytyy kaikkea huvimajoista pihasaunaan ja grillikodasta laavuun tai leikkimökkiin.

Huvimaja tuo jo sanana mieleen lämpimät, lokoisat kesäpäivät. Mielikuvaan liittyy kuva perinteisestä, romanttisesta huvimajasta, jossa juodaan iltapäiväkahvit mustikkatortun kera. Näitä romanttisia, usein 6- tai 8-kulmaisia huvimajoja on edelleen valikoimissamme sekä avoimina malleina että ikkunallisina. Kun avoin huvimaja on sisustukseltaan pelkistetty ja lähinnä kesäkuukausien ilo, on suljettu, ovin ja ikkunoin varustettu huvimaja paljon monikäyttöisempi. Sen voi sisustaa huolettomammin, kun säätä ei tarvitse säikähtää. Sisälle mahtuu rauhallinen oleskelutila tai grilli ja ruokailutila, suurempiin myös vaikkapa kokonainen kesäkeittiö.

Modernit huvimajat poikkeavat melkoisesti perinteisemmistä malleista. Pulpettikattoiset, suuri-ikkunaiset majat ovat suorakaiteen muotoisia, varsin tilavia ja laskevat luonnon lähelle. Nämä puutarhan nykyaikaiset lasihuoneet istuvat saumattomasti moderniin arkkitehtuuriin.

Rakkaalla lapsella on monta nimeä: huvimaja, paviljonki, kesähuone, kesäolohuone, vierasmaja, grillikota tai pihakatos. Sama piharakennus mukautuu moniin käyttötarkoituksiin kalusteita, varustelua ja sisustusta vaihtamalla. Maalaamalla, petsaamalla, lakkaamalla tai muilla tavoin tuunaamalla saa piharakennuksesta oman näköisen ja pihapiiriin täydellisesti istuvan. Vain mielikuvitus on rajana!

Yksi tämän päivän suosituimmista tuotteista on laavu, joka tuo mökin tai kodin pihalle hieman erätunnelmaa. Kun kotalaavun varustaa nuotiogrillillä, on turvallinen ja tunnelmallinen nuotiopaikka valmiina milloin tahansa käytettäväksi ympäri vuoden. Sade tai tuiskut eivät haittaa.

Perheen pienimmille on leikkimökki ihan parasta. Suloisen ja laadukkaan Leikkilinnamme voi tuunaamalla – kuten kaikki muutkin piharakennuksemme – sovittaa pihapiiriin tai lapsen unelmiin sopivaksi. Leikkimökissä on myös parvi, jossa pienet tai isommatkin vieraat mahtuvat yöpymään. Kun lapset kasvavat eikä kotileikki enää kiinnosta, muuttuu Leikkilinna sisustusta muuttamalla vierasmajaksi, työhuoneeksi, aikuisten kesähuoneeksi tai vaikkapa ateljeeksi.

Pihasauna rannalle – tai vaikka ilman rantaakin – on helppo ja nopea asentaa, koska sen voi rakentaa harkkoperustuksen päälle.