Tästä tuoteryhmästä löytyy sekalaisia ja usein aika yllättäviäkin tuotteita, joten kannattaa kahlata läpi. Esimerkkeinä ilmalämpöpumpun suojakatos, grillin sääsuoja tai vaikkapa kylpytynnyri. Myös pihalyhdyt, puutarhan hyötykäyttöön sopivat koristeet ja saunatuotteet ovat tässä osiossa.

Näytetään tulokset 1–12 / 65

Näytetään tulokset 1–12 / 65

Näillä tuotteilla viimeistellään ja fiilistellään

Tuoteryhmästä löytyy monen tyyppisiä tuotteita pihapiirin komistukseksi, turvallisuutta lisäämään tai käytännöllistä tehtävää hoitamaan.

Jalovalot ovat kauniita, laserleikkauksin koristeltuja pihalyhtytelineitä, jotka tuovat tunnelmallista valoa terassille, portin pieleen, laiturille tai pihapoluille. Kuvioita on runsaasti sekä roikkuvaan että jalalliseen malliin. Lyhdyssä voi polttaa kynttilää tai sen voi valaista ledillä.

Vanhaan pihapiiriin sopiva koristeellinen suojus kaivonrenkaiden ympärille, pihapenkin jalat, massiivipuinen pöytä ja pihavaloksi sopiva koristemajakka ovat esimerkkejä silmää ilahduttavista ja hieman erilaisista mutta käytännöllisistä tuotteista.

Saunassa turvallisuutta voidaan lisätä seinän palosuojalla tai kiukaan suoja-alustalla. Valikoimasta löytyy myös puutelineitä, jotka sopivat sisälle takan tai muun tulisijan viereen, saunaan ja terassille.

Myös ilmalämpöpumpun suojakatos, grillin sääsuoja tai vaikkapa kylpytynnyri ja terassille sijoitettava pizzauuni löytyvät tästä osiosta.