Tulikivi Sähkökiuas Kuura 1 6,8 kW

2 115,00  sis alv. 24%

Osamaksu alkaen 176,00  / kk | Lue lisää

Pyöreän Kuura-kiukaan pintaratkaisu on visuaalisesti hillitty. Pintamateriaali valukivi on kiukaassa ennennäkemätön. Kiuas sopii väriltään ja muotoilultaan tummiin ja vaaleisiin saunasisustuksiin. Kiukaan pienet suojaetäisyydet mahdollistavat kiukaan lauteisiin integroinnin sekä monipuolisen sijoittelun saunassa.

 €
Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Pyöreän Kuura-kiukaan pintaratkaisu on visuaalisesti hillitty. Pintamateriaali valukivi on kiukaassa ennennäkemätön. Kiuas sopii väriltään ja muotoilultaan tummiin ja vaaleisiin saunasisustuksiin. Kiukaan pienet suojaetäisyydet mahdollistavat kiukaan lauteisiin integroinnin sekä monipuolisen sijoittelun saunassa. Suuri kivitila antaa pitkät, kosteat ja leppoisat löylyt. Kiuas voidaan liittää KNX-taloautomaatiojärjestelmään

HUOM! Kiuas toimii vain ohjauskeskuksen avulla tai liitettynä KNX-taloautomaatiojärjestelmään.

Valitse myös kiukaan lisätarvikkeet
  • kiuaskivet
  • vaaleat decokivet
  • integrointikaulus
  • valosarja
  • kiuaslinssi
Kiuas on saunan sydän

Kiukaan lämpö rentouttaa, rauhoittaa ja huoltaa saunassa. Sen lämmössä vietetään aikaa yksin, sekä yhdessä perheen ja ystävien kanssa. Tulikiven kiukaat sallivat luovuuden kiukaan ja lauteiden sijoittelussa. Kiukaan pintalämpötila pysyy alhaisena, ja suojakaiteita ei tarvita ympärille. Tulikiven kotimaisella kiuasmallistolla on avainlipputunnus. Korkealuokkainen rakenne, raaka-aineet ja komponentit takaavat huoletonta saunomisen nautintoa vuosiksi eteenpäin.

Sähkökiukaat

Se on osa sinua. Se sopii sisustukseesi, tottelee käskyjäsi ja sopeutuu aikatauluihisi, aina valmiina tarjoamaan saunanautinnon kaikille aisteille. Sen sielu on ikiaikaisessa perinteessä ja yksinkertaisissa peruselementeissä. Sen kauneus on ennen näkemättömässä muotoilussa ja viisaus tämän päivän teknisissä innovaatioissa.

Katso video Tulikivi sähkökiukaista

Katso video Tulikivi Touch screen, kiukaan ohjauskeskus

Oheisesta taulukosta näet Tulikiven sähkökiukaiden suojaetäisyydet kiukaan ympärille sekä kattoon.

Tekniset tiedot:

Mitat (LxK) Ø 400 x 950 mm
Paino ilman kiuas kiviä 80 kg
Teho 6,8 kW