Kesäkeittiön työtaso grillillä

865,00  sis alv. 24%

Osamaksu alkaen 72,00  / kk | Lue lisää

Mikä olisikaan ihanampi paikka kokkailla kuin kesäkeittiö mökillä tai omalla kotipihalla!  Täydellisessä JT-ulkokeittiössä voit yhdistellä moduleita toisiinsa joko suoraan tai kulmaversioksi.

Kuvaus

Jalotakan kesäkeittiökokonaisuudesta löytyy jokaiselle jotakin. Yksittäisten 90cm leveiden elementtien ansiosta voit koota haluamasi kokonaisuuden omien tarpeidesi mukaan. Täydellisellä varustuksella oleva kesäkeittiö täyttää vaativankin kotikokin tarpeet ja siirtää ruuan valmistuksen kokonaisuudessaan osaksi illanviettoa muiden ihmisten seuraan.

Runko on valmistettu sinkitystä teräksestä ja pinta on pulveripolttomaalattu tyylikkäällä grafiitin harmaalla värillä kestämään Suomen vaihtelevia vuodenaikoja. Arvokkuudentuntua luo aitoa graniittia oleva pöytätaso. Kesäkeittiö on valmistettu Suomessa.

Kesäkeittiön työtaso grillillä, teräskehyksellä ja graniittitasolla voidaan mukauttaa tarpeisiisi sopivaksi. Grilli sekä riittävän kokoinen työtaso ovat hyvä aloituspiste. Voit sitten lisätä siihen tarpeesi mukaan erilaisia varusteita.

Toimitus sisältää:

  • Teräskehikon + säätöjalat
  • Graniittitason, jossa valmiina reikä grillin tulipesälle
  • Grillin tulipesän + grilli ritilän
  • Asennusohje

Lue artikkeli: Kesäkeittiöllä pidennät kesää

Tekniset tiedot:

Materiaali: Sinkittyteräs
Väri: RR-23
Graniittitaso (LxSxK): 900 mm x 600 mm x 20 mm
Korkeus: 920 mm
Syvyys: 580 mm
Korkeus: 860 mm