Ale!

Kesäkeittiön työtaso grillillä

750,00  sis alv. 24%

Osamaksu alkaen 62,00  / kk | Lue lisää

RAJOITETTU ERÄ – VARASTON TYHJENNYS!

Mikä olisikaan ihanampi paikka kokkailla kuin kesäkeittiö mökillä tai omalla kotipihalla!  Täydellisessä JT-ulkokeittiössä voit yhdistellä moduleita toisiinsa joko suoraan tai kulmaversioksi.

Kuvaus

Räätälöidyt ratkaisut sinulle

Mikään ei voita kesäkeittiön monipuolisuutta. Jalotakan tarjoamat kesäkeittiön kalusteet vievät tämän kokemuksen uudelle tasolle, sillä meidän yksittäisten 90 cm leveiden elementtien avulla voit rakentaa kesäkeittiön juuri sinun tarpeidesi mukaisesti. Olipa tavoitteenasi yksinkertainen tai ylellisesti varusteltu kokonaisuus, me tarjoamme mahdollisuuden rakentaa unelmiesi kesäkeittiö.

Vankka laatu ja tyylikäs ulkonäkö

Kesäkeittiön runko on valmistettu sinkitystä teräksestä ja sen pinta on viimeistelty kestävällä grafiitin harmaalla pulveripolttomaalauksella, joka suojaa kesäkeittiötä Suomen monipuoliselta säältä. Aito graniittinen työtaso tuo lisäksi ylellisyyttä ja arvokkuutta ulkonäköön.

Grilli on kesäkeittiön sydän

Keskeinen osa tätä kesäkeittiötä on sen upea grilli. Yhdistettynä työtasoon ja vankkaan teräskehykseen, se luo täydellisen paikan kesäillan herkutteluille. Ja mikä parasta, sinulla on mahdollisuus lisätä siihen monenlaisia lisävarusteita tarpeesi mukaan, varmistaen että kesäkeittiösi vastaa juuri sinun toiveitasi.

Yhdistelmä tyyliä ja toimivuutta

Kesäkeittiön taso on suunniteltu niin, että se tarjoaa tilaa ruoanlaittoon, samalla kun se vastaa esteettisiin odotuksiin. Laadukkaasta graniitista valmistettu taso kestää aikaa ja käyttöä, joka tekee siitä tyylikkään ja erittäin toimivan lisän kesäkeittiöösi. Mukana toimitettavien selkeiden asennusohjeiden ansiosta kesäkeittiön työtaso grillillä asentaminen on vaivatonta ja helppoa.

Toimitus sisältää:

  • Teräskehikön + säätöjalat
  • Graniittitason, jossa valmiina reikä grillin tulipesälle
  • Grillin tulipesän + grilli ritilän
  • Asennusohje

Lue artikkeli: Kesäkeittiöllä pidennät kesää

Tekniset tiedot:

Materiaali: Sinkittyteräs
Väri: RR-23 & RR-33 matta
Graniittitaso (LxSxK): 900 mm x 600 mm x 20 mm
Korkeus: 850 mm – 920 mm
Syvyys: 580 mm
Korkeus: 860 mm