Ale!

Kesäkeittiön työtaso kaasuliedellä

830,00  sis alv. 24%

Mikä olisikaan ihanampi paikka kokkailla kuin kesäkeittiö mökillä tai omalla kotipihalla! Pieni ja yksinkertainen kaasuliesi ei vie paljoa tilaa, mutta auttaa roimasti muiden ruokien valmistamisessa grillauksen ohella.

 €

Kuvaus

Jalotakan kesäkeittiökokonaisuudesta löytyy jokaiselle jotakin. Yksittäisten 90cm leveiden elementtien ansiosta voit koota haluamasi kokonaisuuden omien tarpeidesi mukaan. Täydellisellä varustuksella oleva kesäkeittiö täyttää vaativankin kotikokin tarpeet ja siirtää ruuan valmistuksen kokonaisuudessaan osaksi illanviettoa muiden ihmisten seuraan.

Runko on valmistettu sinkitystä teräksestä ja pinta on pulveripolttomaalattu tyylikkäällä grafiitin harmaalla värillä kestämään Suomen vaihtelevia vuodenaikoja. Arvokkuudentuntua luo aitoa graniittia oleva pöytätaso. Kesäkeittiö on valmistettu Suomessa.

Kesäkeittiön työtaso kaasuliedellä, teräskehyksellä ja graniittitasolla voidaan mukauttaa tarpeisiisi sopivaksi. Grilli sekä riittävän kokoinen työtaso ovat hyvä aloituspiste. Voit sitten lisätä siihen tarpeesi mukaan erilaisia varusteita, kuten tiskialtaan, grillauspisteen ja huuvan, hyllyn, pistorasian ja enemmän säilytystilaa.

Pieni ja yksinkertainen kaasuliesi ei vie paljoa tilaa, mutta auttaa roimasti muiden ruokien valmistamisessa grillauksen ohella.

Toimitus sisältää:

  • Teräskehikon + säätöjalat
  • Graniittitason, jossa valmiina reikä kaasuliedelle
  • Kaasulieden
  • Asennusohje

Lue artikkeli: Kesäkeittiöllä pidennät kesää

Teknisettiedot:

Materiaali: Sinkittyteräs
Väri: RR-23
Graniittitaso (LxSxK): 900 mm x 600 mm x 20 mm
Korkeus: 920 mm
Syvyys: 580 mm
Pituus: 860 mm

Kaasuliesitaso Brandt BPG6210B, musta

Leveys: 288 mm
Sysyys: 510 mm
Väri: Musta
Kokonaisteho: 460 W
Liekinvarmistin: Kyllä
Automaattinen sammutus Kyllä
Valurautakannattimet: Kyllä
Kiertoilmakytkin: Kyllä