Ale!

Kesäkeittiön työtaso kaasuliedellä

Alkuperäinen hinta oli: 975,00 €.Nykyinen hinta on: 890,00 €. sis alv. 24%

Osamaksu alkaen 74,00  / kk | Lue lisää

Mikä olisikaan ihanampi paikka kokkailla kuin kesäkeittiö mökillä tai omalla kotipihalla! Pieni ja yksinkertainen kaasuliesi ei vie paljoa tilaa, mutta auttaa roimasti muiden ruokien valmistamisessa grillauksen ohella.

 €

Kuvaus

Koe kokkailun lumo kesäkeittiössä

Mikä voisi olla parempi tapa nauttia kesästä kuin herkutella omatekemillä aterioilla upeassa kesäkeittiössä? Olipa kyseessä mökki tai oma kotipiha, Jalotakan kesäkeittiön työtaso kaasuliedellä tekee kokkailusta huoletonta ja nautinnollista. Kaasuliesi on kompakti, joten se ei vie liikaa tilaa, mutta on silti erittäin tehokas ja monipuolinen. Lisäksi Jalotakan kesäkeittiö kalusteet mahdollistavat mukautuvan rakenteen, jolloin voit koota 90cm leveistä elementeistä juuri sellaisen kokonaisuuden kuin haluat.

Vankka rakenne ja tyylikäs muotoilu

Jalotakan kesäkeittiön runko on valmistettu erittäin kestävästä sinkitystä teräksestä ja sen pinta on saanut grafiitin harmaan pulveripolttomaalauksen. Tämä yhdistelmä takaa, että kesäkeittiö kestää Suomen vaihtelevat sääolosuhteet vuodesta toiseen. Lisäksi kesäkeittiön taso on valmistettu aidosta graniitista, joka luo ylellisyyden tuntua ja on samalla käytännöllinen, sekä pitkäikäinen valinta.

Mukauta omaan tyyliisi ja tarpeisiin

Tämä kesäkeittiö on suunniteltu mukautuvaksi. Kaasulieden ja kesäkeittiön työtason lisäksi voit lisätä kesäkeittiöösi erilaisia varusteita tarpeidesi mukaan. Jalotakan kesäkeittiö kalusteet sisältävät valikoiman lisävarusteita, kuten tiskialtaan, grillauspisteen ja huuvan, hyllyjä jne. Näin voit luoda täydellisen kesäkeittiön, joka täyttää kaikki toiveesi ja tarpeesi.

Nosta kokkailu uudelle tasolle kaasuhellalla

Kaasuhella on kesäkeittiön sydän. Kesäkeittiö hella on pieni ja yksinkertainen, mutta sillä on suuri vaikutus kokkailuun. Kaasuhella tarjoaa nopean ja tehokkaan tavan valmistaa monipuolisia aterioita ja se sopii täydellisesti grillaamisen oheen. Tämän avulla voit nauttia kesäpäivistä täysillä ja keskittyä samalla viettämään laatuaikaa ystävien ja perheen kanssa.

Toimitus sisältää:

  • Teräskehikon + säätöjalat
  • Graniittitason, jossa valmiina reikä kaasuliedelle
  • Kaasulieden
  • Asennusohje

Lue artikkeli: Kesäkeittiöllä pidennät kesää

Teknisettiedot:

Materiaali: Sinkittyteräs
Väri: RR-23 & RR-33 matta
Graniittitaso (LxSxK): 900 mm x 600 mm x 20 mm
Korkeus: 850 mm – 920 mm
Syvyys: 580 mm
Pituus: 860 mm

Kaasuliesitaso Brandt BPG6210B, musta

Leveys: 288 mm
Sysyys: 510 mm
Väri: Musta
Kokonaisteho: 460 W
Liekinvarmistin: Kyllä
Automaattinen sammutus Kyllä
Valurautakannattimet: Kyllä
Kiertoilmakytkin: Kyllä