Ale!

Jalotuli 10 -kaasutakka

576,90  sis alv. 24%

Osamaksu alkaen 48,00  / kk | Lue lisää

Jalotuli 10 kaasutakka sopii loistavasti katetulle terassille. Tämä tyylikäs kaasutakka lämmittää vauhdikkaasti ja mahdollistaa jopa grillaamisen. Takan kaasunkulutus on täydellä teholla 500 g/h, joka tekee siitä ensiluokkaisen valinnan.

  • Tehokas lämmitys terassille
  • Luo aidon tulen tunnelman ja lämmön
  • Mahdollistaa grillaamisen
  • Energiatehokas kaasutakka
 €

Kuvaus

Pidennä terassin käyttöaikaa Jalotuli 10 kaasutakalla

Tehokas Jalotuli 10 kaasutakka korostautuu joukosta lämmitystehollaan, joka on peräti 6,5 kW. Kaasutakka sopii erityisen hyvin katetulle terassille, pidentäen sen käyttöaikaa syksyyn ja kevääseen.

Ajatonta designia ja käyttömukavuutta

Jalotuli 10 on suunniteltu tarkkaan ja sen väri on teräs, joka luo sille ajattoman ilmeen. Kaasutakan erottaa sen valmistusmateriaali ruostumaton teräs, joka takaa sen pitkäikäisyyden. Tämä kaasukäyttöinen takka on helppo käyttää, sillä sen painikkeet löytyvät takan sivusta, joten voit nauttia lämmöstä ilman suurempaa vaivannäköä.

Täydellinen lisä kotiin – Kaasutakan tyyli ja toiminta

Kaasutakan moderni ulkonäkö ja pyöreä muoto tekevät siitä tyylikkään lisän jokaiseen tilaan. Mittasuhteiltaan takka on 233 mm korkea ja 390 mm leveä ja sen syvyys on 390 mm. Takan paino on 10 kg joka takaa sen tukevuuden. Takan kaasunkulutus on täydellä teholla 500 g/h. Yksi sen ylivoimaisista ominaisuuksista on se, että tehokkaan lämmityksen lisäksi takka antaa mahdollisuuden valmistaa grilliherkkuja. Mitä asennusprosessiin tulee, se voidaan asentaa jo olemassa olevaan pöytään jälkikäteen, joten voit nauttia lämpimistä hetkistä ilman pitkää asennusprosessia.

Jalotuli 10 voidaan asentaa jo olemassa olevaan pöytään jälkikäteen.

Tuote on pyöreän mallinen. Sivusta löytyy painikkeet säätöä varten.

Teknisettiedot:

Korkeus: 233 mm
Syvyys Ø: 390 mm
Leveys Ø: 390 mm
Teho: 6,5 kW
Väri: Teräs
Paino: 10 Kg
Kaasunkulutus: Täydellä teholla n. 500 g/h
Materiaali: Ruostumaton teräs

Toimitukseen sisältyy:

Jalotuliyksikkö, PCS-halkosetti, laavakivet ja harja, PVC-suoja ja liitäntäletku. Kaasupullo ja alipaineventtiili eivät kuulu toimitukseen.