Ale!

Jalotuli 4 -kaasutakka

Alkuperäinen hinta oli: 641,00 €.Nykyinen hinta on: 576,90 €. sis alv. 24%

Osamaksu alkaen 48,00  / kk | Lue lisää

Jalotuli 4 kaasutakka sopii täydellisti terassille. Tämä tyylikäs kaasutakka lämmittää joutuisasti ja mahdollistaa jopa grillaamisen. Takan kaasunkulutus on täydellä teholla 500 g/h, joka tekee siitä taloudellisen valinnan.

  • Lämmittää nopeasti ja tehokkaasti
  • Aidon tulen ja lämmön yhdistelmä
  • Helppokäyttöinen kaasutakka
  • Erinomainen energiatehokkuus
 €

Kuvaus

Jalotuli 4 – Jatka terassikautta pidempään

Tehokas Jalotuli 4 kaasutakka korostautuu joukosta lämmitystehollaan, joka on peräti 6,5 kW. Kaasutakka sopii erityisen hyvin katetulle terassille, pidentäen sen käyttöaikaa syksyyn ja kevääseen.

Käyttäjäystävällinen ja tyylikäs

Jalotuli 4 on suunniteltu perusteellisesti ja sen väri on teräs, joka antaa sille klassisen ilmeen. Kaasutakan erottaa sen valmistusmateriaali ruostumaton teräs, joka takaa sen lujatekoisuuden. Tämä kaasukäyttöinen takka on helppo käyttää, sillä sen painikkeet löytyvät takan sivusta, joten voit nauttia lämmöstä ilman suurempaa vaivannäköä.

Modernin kaasutakan ominaisuudet

Kaasutakan tunnelmallinen ulkonäkö ja neliömäinen muoto tekevät siitä näyttävän lisän jokaiseen tilaan. Mittasuhteiltaan takka on 360 mm korkea ja 440 mm leveä ja sen syvyys on 430 mm. Sen paino on 15 kg joka takaa sen tukevuuden. Takan kaasunkulutus on täydellä teholla 500 g/h. Yksi sen parhaista ominaisuuksista on se, että takka tarjoaa aitoa tulen tunnelmaa, joka tekee grillauksesta helppoa ja nautinnollista. Mitä asennusprosessiin tulee, se voidaan asentaa jo olemassa olevaan pöytään jälkikäteen, joten voit nauttia lämpimistä hetkistä ilman pitkää asennusprosessia.

Jalotuli 4 voidaan asentaa jo olemassa olevaan pöytään jälkikäteen.

Tuote on neliön mallinen. Sivusta löytyy painikkeet säätöä varten.

Teknisettiedot:

Korkeus: 360 mm
Syvyys: 430 mm
Leveys: 440 mm
Teho: 6,5 kW
Väri: Teräs
Paino: 15 Kg
Kaasunkulutus: Täydellä teholla n. 500 g/h
Materiaali: Ruostumaton teräs

Toimitukseen sisältyy:

Jalotuliyksikkö, PCS-halkosetti, laavakivet ja harja, PVC-suoja ja liitäntäletku. Kaasupullo ja alipaineventtiili eivät kuulu toimitukseen.