Ale!

Jalotuli 6 -kaasutakka

1 300,50  sis alv. 24%

Osamaksu alkaen 108,00  / kk | Lue lisää

Suorakaiteen muotoinen tehokas lämmitin, joka tuo ympäristöön lämpöä ja tunnelmaa. Sopii erityisen hyvin katetulle terassille.

Varasto loppu

Kuvaus

Jalotuli 6 kaasutakka

Jalotuli 6 on suorakaiteen muotoinen ja erittäin tehokas lämmittävä kaasutakka. Sen lämmitysteho on huimat 16 kW, joka takaa tehokkaan ja tasaisen lämmönjakelun. Kaasutakka tuo ympäristöön lämmön lisäksi myös kotoisaa tunnelmaa aidon tulen loisteella. Sen käyttö on helppoa ja kätevää, sekä kaasutakka tarjoaa monipuolisen vaihtoehdon perinteisille tulisijoille. 

Ulkotiloihin sopiva kaasutakka

Jalotuli 6 on ihanteellinen kaasutakka ulos, erityisesti katetulle terassille. Tämä tyylikäs ja tehokas kaasutakka ei ainoastaan luo kodikasta tunnelmaa, vaan myös pidentää terassin käyttöaikaa huomattavasti. Sen avulla voit nauttia terassistasi pitkälle syksyyn ja jo varhain keväällä. Materiaalina käytetty komposiitti kestää hyvin ulkoilman olosuhteita ja on helppo pitää puhtaana. 

Lisää lämpöä ja tunnelmaa terassille

Jalotuli 6 on erinomainen kaasutakka terassille. Se on tyylikäs ja toimiva lisä terassisi kalustukseen. Takka toimii kaasulla, joten sinun ei tarvitse huolehtia polttopuista. Lisäksi voit grillailla kaasutakalla, joka tekee siitä käytännöllisen valinnan terassille. Takan kaasunkulutus täydellä teholla on noin 1300 g/h.

Investoi laatuun kaasutakalla

Jalotuli 6 kaasutakka hinta edustaa korkeinta laatua ja suorituskykyä. Se on pitkän aikavälin sijoitus laatuun, mukavuuteen ja ylellisyyteen. Kaasutakka tuo lisäarvoa terassillesi tai muuhun ulkotilaan. Kestävä materiaali takaa sen pitkäikäisyyden ja tämän lisäksi se on erittäin monipuolinen. 

Teknisettiedot:

Korkeus: 360 mm
Syvyys: 700 mm
Leveys: 1530 mm
Teho: 16 kW
Väri: Musta
Paino: 52 Kg
Kaasunkulutus: Täydellä teholla n. 1300 g/h
Materiaali: Komposiitti

Toimitukseen sisältyy:

Jalotuliyksikkö, PCS-halkosetti, laavakivet, korjausmaalipullo ja harja, PVC-suoja ja liitäntäletku. Kaasupullo ja alipaineventtiili eivät kuulu toimitukseen.