Ale!

Jalotuli 2 -kaasutakka

Alkuperäinen hinta oli: 915,00 €.Nykyinen hinta on: 823,50 €. sis alv. 24%

Osamaksu alkaen 69,00  / kk | Lue lisää

Jalotuli 2 kaasutakka sopii erinomaisesti katetulle terassille. Tämä tyylikäs kaasutakka lämmittää vauhdikkaasti ja mahdollistaa jopa grillaamisen. Takan kaasunkulutus on täydellä teholla 1300 g/h, joka tekee siitä ensiluokkaisen valinnan.

  • Tehokas kaasutakka
  • Luo aidon tulen tunnelman
  • Mahdollistaa grillaamisen
  • Erinomainen energiatehokkuus
 €

Kuvaus

Pidennä terassin käyttöaikaa Jalotuli 2 kaasutakalla

Tehokas Jalotuli 2 -kaasutakka erottuu joukosta lämmitystehollaan, joka on peräti 19,5 kW. Kaasutakka sopii erityisen hyvin katetulle terassille, pidentäen sen käyttöaikaa syksyyn ja kevääseen.

Ajatonta designia ja käyttömukavuutta

Jalotuli 2 -kaasutakka on suunniteltu huolella ja sen väri on musta, joka antaa sille klassisen ilmeen. Kaasutakan erottaa sen valmistusmateriaali komposiitti, joka takaa sen pitkäikäisyyden. Tämä kaasukäyttöinen takka on vaivaton käyttää, sillä sen painikkeet löytyvät takan sivusta, joten voit nauttia lämmöstä ilman suurempaa vaivannäköä.

Korosta kodin tunnelmaa – Kaasutakan ulkonäkö ja ominaisuudet

Kaasutakan laadukas ulkonäkö ja pyöreä muoto tekevät siitä näyttävän lisän jokaiseen tilaan. Mittasuhteiltaan takka on 420 mm korkea ja 610 mm leveä. Takan paino on 25 kg joka takaa sen vankkuuden. Takan kaasunkulutus on täydellä teholla 1300 g/h. Yksi sen ylivoimaisista ominaisuuksista on se, että lämmityksen tehokkuus ja oikean tulen luoma tunnelma yhdistyvät tässä takassa, joka mahdollistaa jopa grillaamisen. Mitä asennusprosessiin tulee, se on helppoa, joten voit nauttia lämpimistä hetkistä ilman pitkää asennusprosessia.

Teknisettiedot:

Korkeus: 420mm
Halkaisija: 610 mm
Teho: 12 kW
Väri: Musta
Paino: 25 Kg
Kaasunkulutus: Täydellä teholla n. 1300 g/h
Materiaali: Komposiitti

Toimitukseen sisältyy:

Jalotuliyksikkö, PCS-halkosetti, laavakivet, korjausmaalipullo ja harja, PVC-suoja ja liitäntäletku. Kaasupullo ja alipaineventtiili eivät kuulu toimitukseen.

Katso myös muut kaasutakka vaihtoehdot tästä!