Ale!

Jalotuli 5 -kaasutakka

687,60  sis alv. 24%

Osamaksu alkaen 57,00  / kk | Lue lisää

Jalotuli 5 kaasutakka sopii täydellisti terassille. Tämä tyylikäs kaasutakka lämmittää nopeasti ja mahdollistaa jopa grillaamisen. Takan kaasunkulutus on täydellä teholla 500 g/h, joka tekee siitä taloudellisen valinnan.

  • Tehokas lämmitys terassille
  • Luo aidon tulen tunnelman ja lämmön
  • Mahdollistaa grillaamisen
  • Erittäin vähäkulutuksinen
 €

Kuvaus

Pidennä terassin käyttöaikaa Jalotuli 5 kaasutakalla

Tehokas Jalotuli 5 kaasutakka erottuu joukosta lämmitystehollaan, joka on peräti 6,5 kW. Kaasutakka sopii erityisen hyvin katetulle terassille, pidentäen sen käyttöaikaa syksyyn ja kevääseen.

Yhdistelmä laatua ja kestävyyttä

Jalotuli 5 on suunniteltu tarkkaan ja sen väri on teräs, joka antaa sille klassisen ilmeen. Kaasutakan erottaa sen valmistusmateriaali ruostumaton teräs, joka takaa sen pitkäikäisyyden. Tämä kaasukäyttöinen takka on mukava käyttää, sillä sen painikkeet löytyvät takan sivusta, joten voit nauttia lämmöstä ilman suurempaa vaivannäköä.

Täydellinen lisä kotiin – Kaasutakan tyyli ja toiminta

Kaasutakan tyylikäs ulkonäkö ja suorakulmainen muoto tekevät siitä visuaalisesti houkuttelevan lisän jokaiseen tilaan. Mittasuhteiltaan takka on 360 mm korkea ja 610 mm leveä ja sen syvyys on 240 mm. Takan paino on 15 kg joka takaa sen tukevuuden. Takan kaasunkulutus on täydellä teholla 500 g/h. Yksi sen ylivoimaisista ominaisuuksista on se, että pääset nauttimaan aidon tulen tunnelmasta, sekä lämmöstä ja grillaat vaivattomasti ilman polttopuiden kanssa pelaamista. Mitä asennusprosessiin tulee, se voidaan asentaa jo olemassa olevaan pöytään jälkikäteen, joten voit nauttia lämpimistä hetkistä ilman pitkää asennusprosessia.

Jalotuli 5 voidaan asentaa jo olemassa olevaan pöytään jälkikäteen.

Tuote on suorakulmion mallinen. Sivusta löytyy painikkeet säätöä varten.

Tekniset tiedot:

Korkeus: 360 mm
Syvyys: 240 mm
Leveys: 610 mm
Teho: 6,5 kW
Väri: Teräs
Paino: 15 Kg
Kaasunkulutus: Täydellä teholla n. 500 g/h
Materiaali: Ruostumaton teräs

Toimitukseen sisältyy:

Jalotuliyksikkö, PCS-halkosetti, laavakivet ja harja, PVC-suoja ja liitäntäletku. Kaasupullo ja alipaineventtiili eivät kuulu toimitukseen.