Ale!

Jalotuli 1 -kaasutakka

Alkuperäinen hinta oli: 1 295,00 €.Nykyinen hinta on: 1 165,50 €. sis alv. 24%

Osamaksu alkaen 97,00  / kk | Lue lisää

Jalotuli 1 kaasutakka sopii loistavasti terassille. Tämä tyylikäs kaasutakka lämmittää vauhdikkaasti ja mahdollistaa jopa grillaamisen. Takan kaasunkulutus on täydellä teholla 1300 g/h, joka tekee siitä täydellisen valinnan.

  • Lämmittää nopeasti ja tehokkaasti
  • Aidon tulen ja lämmön yhdistelmä
  • Sallii grillaamisen ilman polttopuita
  • Energiatehokas kaasutakka
 €

Kuvaus

Pidennä terassin käyttöaikaa Jalotuli 1 kaasutakalla

Tehokas Jalotuli 1 kaasutakka erottuu joukosta lämmitystehollaan, joka on peräti 19,5 kW. Kaasutakka sopii erittäin hyvin katetulle terassille, pidentäen sen käyttöaikaa syksyyn ja kevääseen.

Yhdistelmä laatua ja kestävyyttä

Jalotuli 1 on suunniteltu huolella ja sen väri on musta, joka luo sille ajattoman ilmeen. Kaasutakan erottaa sen valmistusmateriaali komposiitti, joka takaa sen kestävyyden. Tämä kaasukäyttöinen takka on helppo käyttää, sillä sen painikkeet löytyvät takan sivusta, joten voit nauttia lämmöstä ilman suurempaa vaivannäköä.

Käyttäjäystävällinen ja tyylikäs kaasutakka

Kaasutakan moderni ulkonäkö ja suorakulmainen muoto tekevät siitä visuaalisesti houkuttelevan lisän jokaiseen tilaan. Mittasuhteiltaan takka on 460 mm korkea ja 1070 mm leveä ja sen syvyys on 800 mm. Takan paino on 35 kg joka takaa sen vankkuuden. Takan kaasunkulutus on täydellä teholla 1300 g/h. Yksi sen ylivoimaisista ominaisuuksista on se, että takka lämmittää voimakkaasti ja sallii grillaamisen ilman polttopuiden käsittelyä. Mitä asennusprosessiin tulee, se on helppoa, joten voit nauttia lämpimistä hetkistä ilman pitkää asennusprosessia.

Tekniset tiedot:

Korkeus: 460 mm
Syvyys: 800 mm
Leveys: 1070 mm
Teho: 19,5 kW
Väri: Musta
Paino: 35 Kg
Kaasunkulutus: Täydellä teholla n. 1300 g/h
Materiaali: Komposiitti

Toimitukseen sisältyy:

Jalotuliyksikkö, PCS-halkosetti, laavakivet, korjausmaalipullo ja harja, PVC-suoja ja liitäntäletku. Kaasupullo ja alipaineventtiili eivät kuulu toimitukseen.