Kesäkeittiön työtaso JT-Kamado

1 550,00  sis alv. 24%

Osamaksu alkaen 129,00  / kk | Lue lisää

Mikä olisikaan ihanampi paikka kokkailla kuin kesäkeittiö mökillä tai omalla kotipihalla!  Täydellisessä JT-ulkokeittiössä voit yhdistellä moduleita toisiinsa joko suoraan tai kulmaversioksi.

1 varastossa

Kuvaus

Jalotakan kesäkeittiökokonaisuudesta löytyy jokaiselle jotakin. Yksittäisten 90cm leveiden elementtien ansiosta voit koota haluamasi kokonaisuuden omien tarpeidesi mukaan. Täydellisellä varustuksella oleva kesäkeittiö täyttää vaativankin kotikokin tarpeet ja siirtää ruuan valmistuksen kokonaisuudessaan osaksi illanviettoa muiden ihmisten seuraan.

Runko on valmistettu sinkitystä teräksestä ja pinta on pulveripolttomaalattu tyylikkäällä grafiitin harmaalla värillä kestämään Suomen vaihtelevia vuodenaikoja. Arvokkuudentuntua luo aitoa graniittia oleva pöytätaso. Kesäkeittiö on valmistettu Suomessa.

Kesäkeittiön työtaso grillillä, teräskehyksellä ja graniittitasolla voidaan mukauttaa tarpeisiisi sopivaksi. Grilli sekä riittävän kokoinen työtaso ovat hyvä aloituspiste. Voit sitten lisätä siihen tarpeesi mukaan erilaisia varusteita.

Suosituin Kamado BONO malli. 20-tuumainen Kamado jolla valmistat ruoat jopa kymmenen hengen ryhmälle. Ihanteellinen ulkokäyttöön, pienemmille terasseille ja mökeille.

* Tuotteessa on kuvista poiketen lasikuitutiiviste.

Pakkaus sisältää grillin sivupöydät, grillin jalat joissa on renkaat, grillipeitteen, tuhkalapion, helppokäyttöisen tuhkapesän, keraamisen kanatelineen ja säädettävän grillaustason jossa on keraaminen lämpösuoja epäsuoraan grillaamiseen, sekä englanninkielisen BBQ & Grill ohjekirjan. Tällä tuotteella voit paistaa suoralla lämmöllä (mm. pihvit, hampurilaiset ja siivet), paistaa epäsuoralla lämmöllä (mm. broilerit, kinkut ja fileet), sekä savustaa (ribsit, brisketit ja kalat) ja hankkimalla pizzakiven paistat myös pizzaa.

Tiedot

Grillin läpimitta: 52 cm

Paistopinnan läpimitta: 45 cm

Paistopinnan pinta-ala: 1590 cm²

Grillin paino: 84 kg

Grillin leveys pöydät avoinna: 124 cm

Grillin syvyys: 71 cm

Grillin väri: musta

Takuu: keraamisille osille on elinikäinen takuu alkuperäisen omistajan omistuksessa yksityiskäytössä (vaatii tuotteen rekisteröinnin osoitteessa kamadobono.fi). Muille osille takuu on 1-2 vuotta.

Toimitus sisältää:

  • Teräskehikon + säätöjalat
  • Graniittitason, jossa valmiina reikä Kamado BONO hiiligrillille
  • Kamado BONO hiiligrillin
  • Asennusohje

Lue artikkeli: Kesäkeittiöllä pidennät kesää

Tekniset tiedot:

Materiaali: Sinkittyteräs
Väri: RR-23
Graniittitaso (LxSxK): 900 mm x 600 mm x 20 mm
Korkeus: 920 mm
Syvyys: 580 mm
Korkeus: 860 mm