Ale!

Kesäkeittiön työtaso tiskialtaalla

600,00  sis alv. 24%

Osamaksu alkaen 50,00  / kk | Lue lisää

RAJOITETTU ERÄ  – VARASTON TYHJENNYS

Mikä olisikaan ihanampi paikka kokkailla kuin kesäkeittiö mökillä tai omalla kotipihalla! Kesäkeittiön työtaso tiskialtaalla, teräskehyksellä ja graniittitasolla. Hana on helppo liittää esimerkiksi suoraan puutarhaletkuun.

 €

Kuvaus

Paljon enemmän kuin pelkkä työtaso

Kuvittele itsesi lämpimään kesäiltaan, istut puutarhassasi tai kesämökkisi pihalla ja valmistat herkullista ruokaa uudessa kesäkeittiössäsi. Teräskehys yhdessä graniittitason kanssa tekee tästä kesäkeittiöstä paitsi tyylikkään, myös erittäin toimivan. Pystyt kokoamaan oman unelmiesi kesäkeittiön 90cm leveiden elementtien avulla, jotka on suunniteltu tuomaan lisää mukavuutta ja joustavuutta ruoanlaittoon. 

Luotettava laatu

Laadusta ei ole tingitty. Teräksestä valmistettu ja grafiitin harmaalla pulveripolttomaalilla maalattu kestävä runko on suunniteltu kestämään Suomen sääolosuhteet. Graniittinen työtaso tuo ylellistä tunnelmaa, samalla kun se tekee ruoanlaitosta helppoa ja nautinnollista. Suomalaisen laadun ansiosta voit luottaa siihen, että kesäkeittiösi kestää vuodesta toiseen.

Tiskipöytä kesäkeittiöön on käytännöllinen lisä

Mikä voisi olla käytännöllisempi lisä kesäkeittiöön kuin upotettu tiskiallas? Teräksinen tiskiallas integroituu graniittiseen työtasoon, joka tarjoaa runsaasti tilaa ruoan valmistamiseen ja tarjoiluun. Tiskialtaassa on myös oma kesäkeittiö hana, joka on helppo liittää suoraan puutarhaletkuun. Se tekee kesäkeittiön käytöstä entistä mukavamman ja helpomman.

Mitä pakettiin kuuluu?

Kesäkeittiöpaketti sisältää kaiken tarvitsemasi, jotta pääset nauttimaan ulkona ruoanlaitosta. Saat teräskehyksen säätöjaloilla, graniittitason tiskialtaalla, teräksisen tiskialtaan hanalla sekä selkeät asennusohjeet. Kaikki on suunniteltu sinua ajatellen, jotta voisit siirtää ruoanlaiton ja yhdessäolon nautinnon ulos aurinkoon ja raittiiseen ilmaan.

Toimitus sisältää:

  • Teräskehikon + säätöjalat
  • Graniittitason, jossa valmiina reikä tiskialtaalle
  • Teräksisen tiskialtaan + hanan
  • Asennusohje

Lue artikkeli: Kesäkeittiöllä pidennät kesää

Tekniset tiedot:

Materiaali: Sinkittyteräs
Väri: RR-23 & RR-33 matta
Graniittitaso (LxSxK): 900 mm x 600 mm x 20 mm
Korkeus: 850 mm – 920 mm
Syvyys: 580 mm
Pituus: 860 mm