Ale!

Kesäkeittiön työtaso

Alkuperäinen hinta oli: 444,00 €.Nykyinen hinta on: 390,00 €. sis alv. 24%

Osamaksu alkaen 32,00  / kk | Lue lisää

Mikä olisikaan ihanampi paikka kokkailla kuin kesäkeittiö mökillä tai omalla kotipihalla! Täydellisessä JT-ulkokeittiössä voit yhdistellä moduleita toisiinsa joko suoraan tai kulmaversioksi.

 €

Kuvaus

Jalotakan kesäkeittiökokonaisuudesta löytyy jokaiselle jotakin. Yksittäisten 90cm leveiden elementtien ansiosta voit koota haluamasi kokonaisuuden omien tarpeidesi mukaan. Täydellisellä varustuksella oleva kesäkeittiö täyttää vaativankin kotikokin tarpeet ja siirtää ruuan valmistuksen kokonaisuudessaan osaksi illanviettoa muiden ihmisten seuraan.

Runko on valmistettu sinkitystä teräksestä ja pinta on pulveripolttomaalattu tyylikkäällä grafiitin harmaalla värillä kestämään Suomen vaihtelevia vuodenaikoja. Arvokkuudentuntua luo aitoa graniittia oleva pöytätaso. Kesäkeittiö on valmistettu Suomessa.

Kesäkeittiön työtaso, teräskehyksellä ja graniittitasolla voidaan mukauttaa tarpeisiisi sopivaksi. Grilli sekä riittävän kokoinen työtaso ovat hyvä aloituspiste. Voit sitten lisätä siihen tarpeesi mukaan erilaisia varusteita

Lue artikkeli: Kesäkeittiöllä pidennät kesää

Toimitus sisältää:

  • Teräskehikon + säätöjalat
  • Graniittitason
  • Asennusohje

 

Teknisettiedot:

Materiaali: Sinkittyteräs
Väri: RR-23 & RR-33 matta
Graniittitaso (LxSxK): 900 mm x 600 mm x 20 mm
Korkeus: 850 mm – 920 mm
Syvyys: 580 mm
Pituus: 860 mm