Ale!

Jalotuli 3 -kaasutakka

724,50  sis alv. 24%

Osamaksu alkaen 60,00  / kk | Lue lisää

Jalotuli 3 kaasutakka sopii loistavasti katetulle terassille. Tämä tyylikäs kaasutakka lämmittää nopeasti ja mahdollistaa jopa grillaamisen. Takan kaasunkulutus on täydellä teholla 870 g/h, joka tekee siitä erinomaisen valinnan.

  • Tehokas kaasutakka
  • Aidon tulen ja lämmön yhdistelmä
  • Sallii grillaamisen ilman polttopuita
  • Todella energiatehokas
 €

Kuvaus

Eroon kylmistä illoista terassilla

Tehokas Jalotuli 3 -kaasutakka erottuu joukosta lämmitystehollaan, joka on peräti 12,0 kW. Kaasutakka sopii erityisen hyvin katetulle terassille, pidentäen sen käyttöaikaa syksyyn ja kevääseen.

Jalotuli 3 ja sen vaivaton käyttö

Jalotuli 3 -kaasutakka on suunniteltu yksityiskohtaisesti ja sen väri on musta, joka antaa sille ajattoman ilmeen. Kaasutakan erottaa sen valmistusmateriaali komposiitti, joka takaa sen kestävyyden. Tämä kaasukäyttöinen takka on vaivaton käyttää, sillä sen painikkeet löytyvät takan sivusta, joten voit nauttia lämmöstä ilman suurempaa vaivannäköä.

Modernin kaasutakan ominaisuudet

Kaasutakan tunnelmallinen ulkonäkö ja neliömäinen muoto tekevät siitä näyttävän lisän jokaiseen tilaan. Mittasuhteiltaan takka on 400 mm korkea ja 600 mm leveä ja sen syvyys on 600 mm. Sen paino on 30 kg joka takaa sen tukevuuden. Takan kaasunkulutus on täydellä teholla 870 g/h. Yksi sen ylivoimaisista ominaisuuksista on se, että kaasutakka ei pelkästään lämmitä terassiasi, vaan tarjoaa myös mahdollisuuden grillaukseen. Mitä asennusprosessiin tulee, se on helppoa, joten voit nauttia lämpimistä hetkistä ilman pitkää asennusprosessia.

Tekniset tiedot:

Korkeus: 400 mm
Syvyys: 600 mm
Leveys: 600 mm
Teho: 12,0 kW
Väri: Musta
Paino: 30 Kg
Kaasunkulutus: Täydellä teholla n. 870 g/h
Materiaali: Komposiitti

Toimitukseen sisältyy:

Jalotuliyksikkö, PCS-halkosetti, laavakivet, korjausmaalipullo ja harja, PVC-suoja ja liitäntäletku. Kaasupullo ja alipaineventtiili eivät kuulu toimitukseen.

Katso myös muut kaasutakka vaihtoehdot tästä!