Ale!

Jalotuli 7 -kaasutakka

Alkuperäinen hinta oli: 1 445,00 €.Nykyinen hinta on: 1 300,50 €. sis alv. 24%

Osamaksu alkaen 108,00  / kk | Lue lisää

Jalotuli 7 kaasutakka sopii loistavasti katetulle terassille. Tämä tyylikäs kaasutakka lämmittää nopeasti ja mahdollistaa jopa grillaamisen. Takan kaasunkulutus on täydellä teholla 1300 g/h, joka tekee siitä täydellisen valinnan.

  • Tehokas lämmitys terassille
  • Luo aidon tulen tunnelman ja lämmön
  • Mahdollistaa grillaamisen
  • Todella energiatehokas
 €

Kuvaus

Pidennä terassin käyttöaikaa Jalotuli 7 kaasutakalla

Tehokas Jalotuli 7 kaasutakka korostautuu joukosta lämmitystehollaan, joka on peräti 16,5 kW. Kaasutakka sopii erityisen hyvin katetulle terassille, pidentäen sen käyttöaikaa syksyyn ja kevääseen.

Yhdistelmä laatua ja kestävyyttä

Jalotuli 7 on suunniteltu perusteellisesti ja sen väri on musta, joka luo sille klassisen ilmeen. Kaasutakan erottaa sen valmistusmateriaali komposiitti, joka takaa sen lujatekoisuuden. Tämä kaasukäyttöinen takka on vaivaton käyttää, sillä sen painikkeet löytyvät takan sivusta, joten voit nauttia lämmöstä ilman suurempaa vaivannäköä.

Kaasutakan monipuolisuus ja tyylikkyys

Kaasutakan tunnelmallinen ulkonäkö ja suorakulmainen muoto tekevät siitä näyttävän lisän jokaiseen tilaan. Mittasuhteiltaan takka on 360 mm korkea ja 1530 mm leveä ja sen syvyys on 700 mm. Takan paino on 52 kg joka takaa sen vankkuuden. Takan kaasunkulutus on täydellä teholla 1300 g/h. Yksi sen ylivoimaisista ominaisuuksista on se, että grillaaminen on vaivatonta, kun ei tarvitse huolehtia polttopuista ja samalla pääset nauttimaan aidon tulen tunnelmasta, sekä tehokkaasta lämmityksestä. Mitä asennusprosessiin tulee, se on helppoa, joten voit nauttia lämpimistä hetkistä ilman pitkää asennusprosessia.

Tekniset tiedot:

Korkeus: 360 mm
Syvyys: 700 mm
Leveys: 1530 mm
Teho: 16,5 kW
Väri: Musta
Paino: 52 Kg
Kaasunkulutus: Täydellä teholla n. 1300 g/h
Materiaali: Komposiitti

Toimitukseen sisältyy:

Jalotuliyksikkö, PCS-halkosetti, laavakivet, korjausmaalipullo ja harja, PVC-suoja ja liitäntäletku. Kaasupullo ja alipaineventtiili eivät kuulu toimitukseen.