Ale!

Jalotuli 8 -kaasutakka

1 300,50  sis alv. 24%

Osamaksu alkaen 108,00  / kk | Lue lisää

Jalotuli 8 kaasutakka sopii täydellisti terassille. Tämä tyylikäs kaasutakka lämmittää vauhdikkaasti ja mahdollistaa jopa grillaamisen. Takan kaasunkulutus on täydellä teholla 1300 g/h, joka tekee siitä taloudellisen valinnan.

  • Lämmittää nopeasti ja tehokkaasti
  • Aidon tulen ja lämmön yhdistelmä
  • Helppokäyttöinen kaasutakka
  • Energiatehokas
 €

Kuvaus

Pitkät ja lämpimät illat terassilla kaasutakan avulla

Tehokas Jalotuli 8 -kaasutakka korostautuu joukosta lämmitystehollaan, joka on peräti 16,5 kW. Kaasutakka sopii erityisen hyvin katetulle terassille, pidentäen sen käyttöaikaa syksyyn ja kevääseen.

Laadukas lämmön lähde

Jalotuli 8 -kaasutakka on suunniteltu perusteellisesti ja sen väri on musta, joka antaa sille klassisen ilmeen. Kaasutakan erottaa sen valmistusmateriaali komposiitti, joka takaa sen pitkäikäisyyden. Tämä kaasukäyttöinen takka on mukava käyttää, sillä sen painikkeet löytyvät takan sivusta, joten voit nauttia lämmöstä ilman suurempaa vaivannäköä.

Kaasutakan monipuolisuus ja tyylikkyys

Kaasutakan moderni ulkonäkö ja suorakulmainen muoto tekevät siitä silmää miellyttävän lisän jokaiseen tilaan. Mittasuhteiltaan takka on 360 mm korkea ja 1070 mm leveä ja sen syvyys on 1070 mm. Takan paino on 52 kg joka takaa sen tukevuuden. Takan kaasunkulutus on täydellä teholla 1300 g/h. Yksi sen ylivoimaisista ominaisuuksista on se, että aidon tulen lämpö ja tunnelma yhdistyvät tässä tehokkaassa takassa, joka tekee grillaamisesta helppoa ilman polttopuita. Mitä asennusprosessiin tulee, se on helppoa, joten voit nauttia lämpimistä hetkistä ilman pitkää asennusprosessia.

Tekniset tiedot:

Korkeus: 360 mm
Syvyys: 1070 mm
Leveys: 1070 mm
Teho: 16,5 kW
Väri: Musta
Paino: 52 Kg
Kaasunkulutus: Täydellä teholla n. 1300 g/h
Materiaali: Komposiitti

Toimitukseen sisältyy:

Jalotuliyksikkö, PCS-halkosetti, laavakivet, korjausmaalipullo ja harja, PVC-suoja ja liitäntäletku. Kaasupullo ja alipaineventtiili eivät kuulu toimitukseen.