Ale!

Jalotuli 9 -kaasutakka

687,60  sis alv. 24%

Osamaksu alkaen 57,00  / kk | Lue lisää

Jalotuli 9 kaasutakka sopii erinomaisesti terassille. Tämä tyylikäs kaasutakka lämmittää pikaisesti ja mahdollistaa jopa grillaamisen. Takan kaasunkulutus on täydellä teholla 500 g/h, joka tekee siitä taloudellisen valinnan.

  • Tehokas kaasutakka
  • Luo aidon tulen tunnelman
  • Sallii grillaamisen ilman polttopuita
  • Kuluttaa vain vähän kaasua

Kuvaus

Eroon kylmistä illoista terassilla, Jalotuli 9 – Terassin tehokas lämmittäjä

Tehokas Jalotuli 9 kaasutakka korostautuu joukosta lämmitystehollaan, joka on peräti 12 kW. Kaasutakka sopii erityisen hyvin katetulle terassille, pidentäen sen käyttöaikaa syksyyn ja kevääseen.

Laadukas lämmönlähde

Jalotuli 9 on suunniteltu perusteellisesti ja sen väri on teräs, joka luo sille klassisen ilmeen. Kaasutakan erottaa sen valmistusmateriaali ruostumaton teräs, joka takaa sen pitkäikäisyyden. Tämä kaasukäyttöinen takka on vaivaton käyttää, sillä sen painikkeet löytyvät takan sivusta, joten voit nauttia lämmöstä ilman suurempaa vaivannäköä.

Käyttäjäystävällinen ja tyylikäs kaasutakka

Kaasutakan laadukas ulkonäkö ja pyöreä muoto tekevät siitä silmää miellyttävän lisän jokaiseen tilaan. Mittasuhteiltaan takka on 240 mm korkea ja 480 mm leveä ja sen syvyys on 480 mm. Takan paino on 14,5 kg joka takaa sen vankkuuden. Takan kaasunkulutus on täydellä teholla 500 g/h. Yksi sen ylivoimaisista ominaisuuksista on se, että kaasutakka luo kodikasta tunnelmaa, sekä toimii grillinä silloin, kun sinulle sopii. Mitä asennusprosessiin tulee, se voidaan asentaa jo olemassa olevaan pöytään jälkikäteen, joten voit nauttia lämpimistä hetkistä ilman pitkää asennusprosessia.

Jalotuli 9 voidaan asentaa jo olemassa olevaan pöytään jälkikäteen.

Tuote on pyöreän mallinen. Sivusta löytyy painikkeet säätöä varten.

Tekniset tiedot:

Korkeus: 240 mm
Syvyys Ø: 480 mm
Leveys Ø: 480 mm
Teho: 12kW
Väri: Teräs
Paino: 14,5 Kg
Kaasunkulutus: Täydellä teholla n. 500 g/h
Materiaali: Ruostumaton teräs

Toimitukseen sisältyy:

Jalotuliyksikkö, PCS-halkosetti, laavakivet ja harja, PVC-suoja ja liitäntäletku. Kaasupullo ja alipaineventtiili eivät kuulu toimitukseen.