Ale!

Jalotuli malja -kaasutakka

Alkuperäinen hinta oli: 1 445,00 €.Nykyinen hinta on: 1 300,50 €. sis alv. 24%

Osamaksu alkaen 108,00  / kk | Lue lisää

Jalotuli malja kaasutakka sopii loistavasti katetulle terassille. Tämä tyylikäs kaasutakka lämmittää joutuisasti ja mahdollistaa jopa grillaamisen. Takan kaasunkulutus on täydellä teholla 1300 g/h, joka tekee siitä erinomaisen valinnan.

  • Lämmittää nopeasti ja tehokkaasti
  • Luo aidon tulen tunnelman
  • Mahdollistaa grillaamisen
  • Erinomainen energiatehokkuus
 €

Kuvaus

Jalotuli malja – Jatka terassikautta pidempään

Tehokas Jalotuli malja kaasutakka korostautuu joukosta lämmitystehollaan, joka on peräti 19,5 kW. Kaasutakka sopii erittäin hyvin katetulle terassille, pidentäen sen käyttöaikaa syksyyn ja kevääseen.

Ajatonta designia ja käyttömukavuutta

Jalotuli malja on suunniteltu yksityiskohtaisesti ja sen väri on musta, joka antaa sille ajattoman ilmeen. Kaasutakan erottaa sen valmistusmateriaali komposiitti, joka takaa sen lujatekoisuuden. Tämä kaasukäyttöinen takka on helppo käyttää, sillä sen painikkeet löytyvät takan sivusta, joten voit nauttia lämmöstä ilman suurempaa vaivannäköä.

Käyttäjäystävällinen ja tyylikäs kaasutakka

Kaasutakan tyylikäs ulkonäkö ja pyöreä muoto tekevät siitä silmää miellyttävän lisän jokaiseen tilaan. Mittasuhteiltaan takka on 460 mm korkea ja 960 mm leveä. Sen paino on 35 kg joka takaa sen vankkuuden. Takan kaasunkulutus on täydellä teholla 1300 g/h. Yksi sen parhaista ominaisuuksista on se, että takka lämmittää nopeasti ja antaa aidon tulen tunnelmaa, mahdollistaen jopa grillaamisen. Mitä asennusprosessiin tulee, se on helppoa, joten voit nauttia lämpimistä hetkistä ilman pitkää asennusprosessia.

Tekniset tiedot:

Korkeus: 460mm
Halkaisija: 960 mm
Teho: 19,5 kW
Väri: Musta
Paino: 35 Kg
Kaasunkulutus: Täydellä teholla n. 1300 g/h
Materiaali: Komposiitti

Toimitukseen sisältyy:

Jalotuliyksikkö, PCS-halkosetti, laavakivet, korjausmaalipullo ja harja, PVC-suoja ja liitäntäletku. Kaasupullo ja alipaineventtiili eivät kuulu toimitukseen.